Απίστευτο! Δυο γιατροί της Γιουχάν με κορονοϊό ξύπνησαν έχοντας σκούρο δέρμα! [pics]

Ένα απίστευτο ρεπορτάζ δημοσίευσε η διαδικτυακή Daily Mail! Δυο γιατροί του νοσοκομείου της πόλης Γιουχάν στην Κίνα, την πόλη που ξεκίνησαν όλα, και αρρώστησαν από κορονοϊό, ξύπνησαν από το τεχνητό κώμα και διαπίστωσαν πως το χρώμα τους ήταν σκούρο!

Ο δοκτωρ Γι και ο δόκρωρ Χού πάλεψαν αρκετό καιρό για τη ζωή τους μετά τη μόλυνσή τους με τον κορονοϊό στο νοσοκομείο όπου εργάζονταν και σύμφωνα με το ρεπορτάζ σώθηκαν αφού τοποθετήθηκαν σε ένα μηχάνημα που λέγεται ΕCMO.

Όταν ξύπνησαν λοιπόν το χρώμα του δέρματός τους δεν ήταν το ίδιο αλλά ήταν πολύ πιο σκούρο. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ το δέρμα του σκούρηνε λόγω ορμονικών διαταραχών που προήλθαν από βλάβη στο συκώτι τους που τους προκάλεσε ο κορονοϊός!

Kαι οι δυο γιατροί έμειναν στο κρεβάτι για 99 ολόκληρες μέρες ενώ μπήκαν στο μηχάνημα υποστήριξης ζωής που βοηθά την καρδιά και τους πνεύμονες να δουλεύουν για περίπου 45 ημέρες. Ήταν και οι δυο συνάδελφοι του άτυχου γιατρού Li Wenliang ο οποίος τιμωρήθηκε γιατί μίλησε δημόσια και ¨χτύπησε το καμπανάκι” για τον επικίνδυνο ιο και ο οποίος πέθανε νικημένος από τον covid 19 στις 7 Φεβρουαρίου

Read More

And More