Απίστευτο! Η Δήμητρα Αλεξανδράκη κοιμήθηκε με το live στο Instagram ανοιχτό [pics]

Ένα απίστευτο -κι όμως αληθινό- περιστατικό συνέβη πριν μερικές μέρες στη Δήμητρα Αλεξανδράκη! Το γνωστό μοντέλο, που το τελευταίο διάστημα μένει σπίτι υπακούοντας στα μέτρα της κυβέρνησης για τον κορονοϊό, σχεδόν καθημερινά κάνει live στο Instagram για να επικοινωνεί με τους followers της και να περνάει ευχάριστα τον χρόνο της.

Ωστόσο, ένα από αυτά έμελλε να έχει διαφορετική κατάληξη από τα προηγούμενα, αφού η μελαχρινή καλλονή αποκοιμήθηκε στο κρεβάτι της ξεχνώντας το ανοιχτό. Η ίδια μπορεί να μην το συνειδητοποίησε, αυτό όμως ήταν κάτι που δεν πέρασε απαρατήρητο από τους διαδικτυακούς της φίλους, πολλοί από τους οποίους το παρακολουθούσαν μέχρι τέλους.

Η Δήμητρα ξύπνησε μετά από 5,5 ώρες και, όταν κατάλαβε τι ακριβώς συνέβη έπεσε από τα σύννεφα. Ωστόσο, έσπευσε να το σχολιάσει χιουμοριστικά, αναδημοσιεύοντας στα stories της τα μηνύματα των θαυμαστών της.

“Παιδιά δεν γίνονται αυτά αλήθεια. Έμεινε πέντε ώρες ανοιχτό το live. Πρέπει να είμαι ο μοναδικός χρήστης του Instagram που έμεινε πάνω από μια ώρα και δε με κατέβασαν. Που να το φανταστώ; Εντάξει εγώ που κοιμάμαι, εσείς που καθόσασταν και με βλέπατε να κοιμάμαι; Κλαίω. Σας αγαπώ ρε εντάξει” , έγραψε μεταξύ άλλων.

Δες τις αναρτήσεις της:

Read More

And More