Απίστευτο κι όμως τηλεοπτικό! Η διαφορά των είκοσι και πλέον μονάδων ανάμεσα στο “Mega με μία” και “Το πρωινό”… εξατμίστηκε!

Απίστευτο κι όμως τηλεοπτικό! Μόλις τέσσερις μέρες μετά και η χαοτική διαφορά που είχε σημειωθεί όλη την εβδομάδα ανάμεσα στο νεοφερμένο “Mega με μία” και στο παλιό και δοκιμασμένο “Πρωινό”, εξανεμίστηκε, έγινε… καπνός πως το λένε;

Μόλις τέσσερις μέρες μετά και ο Μάρκος Σεφερλής άρχισε να αισθάνεται την ανάσα του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά πίσω του σε ότι έχει να κάνει με το σύνολο της τηλεθέασης, γεγονός το οποίο μάλλον θα τον κάνει να διαπιστώσει για ακόμα μία φορά στην καριέρα του πως τίποτα δεν είναι δεδομένο και σίγουρο, κυρίως δε αν μιλάμε για τον μαγικό κόσμο της tvίτσας μας, όπου εκεί όλα αλλάζουν και όλα ανατρέπονται ανά πάσα ώρα και στιγμή.

Ετσι, σήμερα το πρωί είδαμε τα μηχανάκια της Nielsen να χαρίζουν μεν την πρωτιά στο “Mega με μία” με ποσοστό 30,1% στο γενικό σύνολο, όμως, “Το Πρωινό” ακολούθησε με 27,1% στο σύνολο, πράγμα που σημαίνει πως ο Γιώργος και η Φαίη κατάφεραν να κλείσουν την ψαλίδα και να μειώσουν την διαφορά μόλις στις τρεις μονάδες.

Βέβαια, σε ότι έχει να κάνει με τα νεανικά κοινά, εκεί ο Μάρκος προηγήθηκε με διαφορά, μιας και σημείωσε 36,4%, ενώ η πρωινή παρέα του ΑΝΤ1 άγγιξε μόλις το 22,8%.

Συμπέρασμα; Χρειάζεται να περάσουν τουλάχιστον δύο μήνες για να μπορέσουμε να έχουμε μία πρώτη εικόνα σε σχέση με το ποιος θα είναι τελικά εκείνος που αυτό το χειμώνα θα απολαμβάνει τα πιο… ζεστά και αγαπησιάρικα χάδια των τηλεοπτικών μετρήσεων!

Read More

And More