Απίστευτο ξέσπασμα Παπαδάκη για “Survivor”: “Δεν είναι δυνατόν μία Ελλάδα…”

Η αλήθεια είναι ότι είναι αυθόρμητος… Η αλήθεια είναι ότι αν αποφασίσει πως κάτι θέλει να πει, θα το πει στον αέρα της εκπομπής του, ότι και να γίνει! Η αλήθεια είναι ότι ανήκει στην κατηγορία εκείνη των παρουσιαστών που δεν τους αρέσει να… στρογγυλεύουν τα πάντα γύρω τους και το κυριότερο; Που δεν φοβούνται να έχουν διαφορετική άποψη, ακόμα κι αν μία ολόκληρη χώρα βρίσκεται στην άλλη άκρη του ποταμού και πιστεύει κάτι διαφορετικό.

Ολα αυτά σου τα λέω λατρεμένη για τον Γιώργο Παπαδάκη που τον γνωρίζω πάνω από είκοσι χρόνια… Ναι, αυτή είναι η στάση του κύριου Γιώργου, του κύριου Γιώργου μας για τα πάντα. Είναι άνθρωπος που παθιάζεται και που με φοβερή ένταση και επιμονή έχει μάθει να μιλάει για κάτι που πιστεύει, ότι κι αν είναι αυτό… Από πολιτική και οικονομία, μέχρι life-style και… “Survivor”!

Ναι, γιατί σήμερα το πρωί ο Γιώργος Παπαδάκης μίλησε μέσα από το “Καλημέρα Ελλάδα” μέχρι και για το “Survivor”! Βασικά τόσο καιρό απορούσα πως δεν είχε…μιλήσει!

Έτσι, ο γνωστός δημοσιογράφος πήρε τ΄ όπλο του και… “εκτέλεσαι” στα τρία μέτρα το αγριάλιτι του ΣΚΑΙ με το οποίο έχει προκληθεί φρενίτιδα!

«Δεν είναι δυνατόν δύο εκατομμύρια άνθρωποι να παλεύουν για τον Χούτο, τον Bo, τη Λάουρα. Συμπαθέστατα τα παιδιά, σκίζει ο ΣΚΑΪ, κάνει υψηλή τηλεθέαση, αλλά αυτό το πάθος με το οποίο αντιμετωπίζουν το Survivor… Αν με το ίδιο πάθος είχαν αντιμετωπίσει τη μείωση του αφορολογήτου, τη μείωση των μισθών, την ανεργία, ίσως είχαμε αποτελέσματα», ανέφερε χαρακτηριστικά και συνέχισε:
«Δεν είναι δυνατόν μια Ελλάδα να αγωνιά και να εκτονώνεται με τα Twitter και με τα Instagram και με τα Facebook και με τις Καραλούλες για το Survivor. Και ξέρετε τι με ενοχλεί; Ότι αυτοί οι άνθρωποι ψηφίζουν, ψηφίζω κι εγώ, ψηφίζεις και εσύ και αυτοί οι άνθρωποι βγάζουν κυβερνήσεις. Με τη λογική του Survivor θα βγάλουν κυβερνήσεις;»

Read More

And More