Απίστευτο! Ομολόγησε τη συστηματική κακοποίηση 50 βρεφών!

Ο 27χρονος Ολλανδός, που εργαζόταν σε δυο παιδικούς σταθμούς της ολλανδικής πρωτεύουσας αλλά και ως μπέιμπι σίτερ σε αρκετά σπίτια, ομολόγησε τις αποτρόπαιες πράξεις του, σοκάροντας τους πάντες. Επί 1,5 χρόνο κακοποιούσε συστηματικά 50 παιδιά, κυρίως βρέφη.

Συνελήφθη την περασμένη εβδομάδα, όταν η αστυνομία κατάσχεσε τον ηλεκτρονικό του υπολογιστή και ανακάλυψαν παιδικές φωτογραφίες, πορνογραφικού περιεχομένου.

Έρευνες εξακολουθούν να διεξάγονται και δεν αποκλείεται ο αριθμός των παιδιών που κακοποιήθηκαν από τον 27χρονο να είναι μεγαλύτερος. Σύμφωνα με τον επικεφαλής της αστυνομίας του Άμστερνταμ, Μπέρναρντ Βέλτεν, ο 27χρονος Ρόμπερτ Μ. είναι ύποπτος για κακοποίηση «30 έως 50 παιδιών».

Η ολλανδική τηλεόραση ανέφερε ότι οι γονείς των θυμάτων καθώς και οι γονείς άλλων παιδιών, που πήγαιναν στους παιδικούς σταθμούς Het Hofnarretje και Jenno’s Knuffelparadijs και σε άλλους ενημερώθηκαν για το ότι ο ύποπτος ομολόγησε. Μάλιστα, η φωτογραφία του δόθηκε στη δημοσιότητα προκειμένου να καθησυχάσουν οι αρχές τους γονείς, τα παιδιά των οποίων πήγαιναν στους συγκεκριμένους παιδικούς σταθμούς.

Τα κρούσματα κακοποίησης σημειώθηκαν όχι μόνο στους δύο παιδικούς σταθμούς, αλλά και σε πολλά από τα σπίτια των παιδιών, όπου ο συλληφθείς εργαζόταν ως μπέιμπι σίτερ, αναφέρει δημοσίευμα της De Telegraaf.

Οι ολλανδικές αρχές προσέφεραν στους γονείς των θυμάτων επαγγελματική βοήθεια και κάλεσαν τα ολλανδικά και διεθνή μέσα ενημέρωσης να “επιδείξουν αυτοσυγκράτηση στη δημοσιογραφική κάλυψη της υπόθεσης”, μετέδωσε ο ραδιοφωνικός σταθμός NOS.

Η φωτογραφία του 27χρονου που έδωσαν στη δημοσιότητα οι αρχές.

Read More

And More