Από το γκλαμ του “Sex and the city” στην απόλυτη… φτώχεια !

Από την απόλυτη χλιδή στην… καταραμένη φτώχεια. Το τηλεοπτικό ρόλερ κόστερ, με οδηγό τον παραγωγό του «Sex and the city», Μάικλ Πάτρικ Κινγκ, μπαίνει μπροστά τον Σεπτέμβριο, όταν στις αμερικανικές οθόνες θα καταφθάσουν «δύο άφραγκα κορίτσια» («Two broke girls»), η νέα κωμική σειρά που υπογράφει για το κανάλι CBS.

Η ιστορία των «Two broke girls» επικεντρώνεται στη ζωή δύο 22χρονων κοριτσιών, της Μαξ και της Καρολίνας, οι οποίες -σε αντίθεση με την καλοντυμένη Κάρι Μπράντσο- δεν «έχουν μία» και προσπαθούν να τα βγάλουν πέρα στην απαιτητική Νέα Υόρκη.

Οι κοπέλες, που εργάζονται ως σερβιτόρες, γίνονται φίλες, μοιράζονται τις ίδιες ανησυχίες και έχουν κοινά όνειρα για μια καλύτερη ζωή, που θα επιχειρήσουν να την κάνουν πράξη. Στόχος τους είναι να ανοίξουν ένα κατάστημα με cupcakes (μικρά κέικ φόρμας), αλλά το κόστος του είναι υψηλό (250.000 $) και η αμοιβή τους από το εστιατόριο δεν φθάνει για να καλύψει τα έξοδα, με αποτέλεσμα να χρειάζεται να αναζητούν συνεχώς τρόπους προκειμένου να τα βγάλουν πέρα.

Τους πρωταγωνιστικούς ρόλους ενσαρκώνουν η 25χρονη Κατ Ντένιγνκς (Μαξ) και η Μπεθ Μπερς (Καρολίνα) και η σειρά θα κάνει πρεμιέρα στις 19 Σεπτεμβρίου. Για τη συγγραφή του σεναρίου, ο Κινγκ συνεργάστηκε με την ηθοποιό Γούιτνεϊ Κιούμινκς.

«Μοιάζει να είναι ο εφιάλτης κάθε γυναίκας, αλλά η σειρά θα είναι πικάντικη, ασεβής και εξωφρενική», λέει για το νέο του εγχείρημα ο Μάικλ Πάτρικ Κινγκ, που παραδέχεται ότι είναι η πλήρης αντίθεση με το γοητευτικό σκηνικό και τους χαρακτήρες του «Sex and the city».

Ωστόσο οι δηλώσεις του Κινγκ για τη νέα σειρά έρχονται τη στιγμή που οι ψίθυροι για το πρίκουελ του «Sex and the city», με την εφηβική εκδοχή της Κάρι Μπράντσο («The Carrie Diaries»), πληθαίνουν, αν και ο ίδιος ξεκαθάρισε πρόσφατα ότι κάτι τέτοιο δεν βρίσκεται στα σχέδιά του, αφού δεν του προκαλεί ενδιαφέρον, χωρίς να υποτιμά το έργο της συγγραφέως Κάντας Μπάνσελ (στο οποίο και βασίστηκε η ομώνυμη επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά).

«Η δική μου Κάρι Μπράντσο ξεκίνησε 33 και έγινε… 40. Η ιδέα να πάει προς τα πίσω και να εξελιχθεί είναι κάτι που δεν μπορώ να φανταστώ ότι θα κάνω. Είμαι σίγουρος ότι η Κάντας έκανε πολύ καλή δουλειά στα βιβλία της, αλλά δεν με ενδιαφέρει να εξερευνήσω τον εφηβικό εαυτό της Κάρι», δήλωσε ο Κινγκ.

Ο ντόρος ξέσπασε αρχικά για τη μεταφορά του έτερου βιβλίου της Κάνταλ («The Carrie Diaries») στη μεγάλη οθόνη. Η ιδέα δεν προχώρησε και προσφάτως δημοσιεύματα εμφανίζουν το ενδιαφέρον του καναλιού CW να μεταφέρει στη μικρή οθόνη τα γυμνασιακά χρόνια της Κάρι με τη βοήθεια των παραγωγών του «Gossip Girl» (Τζος Σουόρτζ και Στέφανι Σάβατζ).

Ολοι όμως αναρωτιούνται: Πώς ένα κανάλι θα επενδύσει σε μια σειρά όπου το μέλλον της ηρωίδας έχει ήδη αποφασιστεί;

Πηγή : “Ελευθεροτυπία”

Read More

And More