Αποκάλυψη! “Η συνεργασία Γεωργίου – Παππά δε μπορούσε να συνεχιστεί, και πολύ άντεξε”

Για τον Αλέξη Παππά και τον χαρακτήρα που ο ίδιος βλέπει να προβάλλεται μέσα από το Survivor μίλησε στην κάμερα της εκπομπής “Ευτυχείτε” και την Άννα Ζηρδέλη ο Μαυρίκιος Μαυρικίου. Ο γνωστός σκηνοθέτης και ηθοποιός εξήγησε πως αυτό που βλέπει δεν έχει καμία σχέση με τον Αλέξη που εκείνος γνωρίζει.

“Με τον Αλέξη Παππά είμαστε πάρα πολύ φίλοι. Έχω την τιμή να συνεργάζομαι μαζί του, του κάνω και κάποια μαθήματα φωνητικής. Τον έχω βοηθήσει και στο J2US. Είναι δουλευτεράς και θέλω να σας πω ότι είμαι πολύ πικραμένος με αυτό το προφίλ που έχει βγει προς τα έξω. Είναι ένας άνθρωπος που ξεκίνησε πάρα πολύ μικρός να παλεύει, έχει το απίστευτο χιούμορ που τώρα το βλέπουμε να έχει γίνει εριστικό. Δε γίνεται ένας άνθρωπος να αλλάζει έτσι. Μακάρι να δημιουργηθεί ειδύλλιο με την Ελευθερία Ελευθερίου, εγώ κουμπάρος” είπε.

Στη συνέχεια ο Μαυρίκιος Μαυρικίου αναφέρθηκε και στο τέλος της συνεργασίας του Ανδρέα Γεωργίου με τον Αλέξη Παππά καθώς όπως αποκάλυψε υπήρχε παρασκήνιο.

“Νιώθω ότι η συνεργασία του με τον Ανδρέα Γεωργίου δε μπορούσε να συνεχιστεί γιατί υπήρχε παρασκήνιο. Υπήρχε θέμα. Πραγματικά αυτή η σχέση επαγγελματικά, και πολύ άντεξε” είπε.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164