Αποκάλυψη: “O Snik έφυγε από μια μεγάλη σχέση. Τρία χρόνια ήταν ζευγάρι με…”

Τον τελευταίο καιρό έχουν φουντώσει οι φήμες που θέλουν την Ηλιάνα Παπαγεωργίου να είναι ζευγάρι με τον ράπερ Snik. Σύμφωνα με τα όσα ειπώθηκαν στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου ο ίδιος ο ράπερ παραδέχθηκε ότι είναι μαζί με το μοντέλο και κριτή του GNTM.

Οι πρώτες πληροφορίες για τη σχέση τους άρχισαν να κυκλοφορούν την προηγούμενη εβδομάδα. Σύμφωνα με αυτές, λοιπόν, το ζευγάρι είναι μαζί εδώ και έναν μήνα, ενώ πρόσφατα βρέθηκαν σε γνωστό cafe-bar του Χαλανδρίου, όπου τους απαθανάτισε για πρώτη φορά μαζί ο φωτογραφικός φακός.

Τις φωτογραφίες αυτές σχολίασαν, το πρωί της Δευτέρας, στην εκπομπή Happy Day, η Σταματίνα Τσιμιτσιλή και οι συνεργάτες της. Η Μαρία Αντωνά, μάλιστα, αποκάλυψε πώς το ειδύλλιο ξεκίνησε στα MadWalk, τα οποία παρουσίασε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Μάλιστα, η ίδια αποκάλυψε πώς ο Snik είχε σχέση για τρία χρόνια και πρόσφατα χώρισε.

«Πάντως και ο Snik έφυγε από μια μεγάλη σχέση. Τρία χρόνια ήταν ζευγάρι με μια πολύ γνωστή fashion blogger. Το όνομά της είναι Μαριλία. Είναι influencer. Έχει πάνω από 100.000 followers» είπε χαρακτηριστικά.

Δες το βίντεο που ακολουθεί:

Αναμένουμε, λοιπόν, την επόμενη κοινή έξοδό τους.

Read More

And More