Αποκαλυπτική η  Λίτσα Πατέρα: Γιατί ποτέ δεν έφυγε από τον ΑΝΤ1;

Η συνεργασία της Λίτσας Πατέρα με τον Ant1 μετρά πολλά χρόνια και φαίνεται να έχει μείνει αναλλοίωτη στο χρόνο. Η ίδια μιλώντας στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και στην εκπομπή The 2night Show αποκάλυψε, μέσα σε όλα, τον λόγο για τον οποίο ουδέποτε εγκατέλειψε τον σταθμό του Αμαρουσίου.

Πιο συγκεκριμένα, η Λίτσα Πατέρα σημείωσε χαρακτηριστικά πως
«Φυσικά και όλα αυτά τα χρόνια μου έγιναν προτάσεις να φύγω από τον ΑΝΤ1. Προτάσεις με καλά χρήματα. Ξέρεις, την εποχή εκείνη έδιναν και χρήματα για να φύγεις άσχετα από τον μισθό σου. Όμως εγώ από την αρχή, ή τουλάχιστον όσο περνούσαν τα χρόνια, νιώθω τον ΑΝΤ1 σαν σπίτι και οικογένεια μου. Προχθές που γύρισα από την καραντίνα είπα πως τώρα είμαι στον φυσικό μου χώρο. Αγάπησα πάρα πολύ τον πρόεδρο μας, με τα παιδιά τώρα έχω γίνει οικογένεια. Δένομαι πάρα πολύ με τους ανθρώπους».

«Έπεσαν πολλά χρήματα στο τραπέζι, ναι, αλλά δεν θεωρώ ότι αξίζει τον κόπο. Μέσα στην πορεία μας, ο καθένας μας έχει ανάγκη από τα χρήματα αλλά είναι και το τι πιστεύεις, τι άνθρωπος είσαι και τι θέλεις να προδώσεις για κάτι άλλο που είναι άγνωστο. Που δεν το ξέρεις. Εγώ έτσι το ένιωσα και δεν το μετάνιωσα ποτέ».

 

 

 

Read More

And More