Αποκαλυπτικό βιβλίο από το Γιώργο Μαρίνο

Σύντομα θα βρίσκεται στις προθήκες των βιβλιοπωλείων, η αυτοβιογραφία του Γιώργου Μαρίνου.

Ήδη ο αγαπημένος showman έχει αφηγηθεί και μαγνητοφωνήσει μεγάλο μέρος από το περιεχόμενο του βιβλίου, το οποίο θα πάρει την τελική του μορφή με τη βοήθεια μιας στενής του συνεργάτιδας.

Τα κορυφαία γεγονότα της προσωπικής του ζωής αλλά και της καριέρας του, θα αποτυπωθούν στο χαρτί, με έμφαση στη χρυσή περίοδο της συνεργασίας του με το Μάνο Χατζιδάκι, το Νίκο Γκάτσο.

Μέσα στο βιβλίο θα σκιαγραφούνται η στενή του σχέση με το Δημήτρη Χορν και την Έλλη Λαμπέτη αλλά και πολλά άγνωστα γεγονότα από την εφηβική του ζωή.

Όπως δηλώνει ο ίδιος στο περιοδικό Ciao: “Θα πω τη μαύρη μου αλήθεια απλά και κατανοητά. Στο βιβλίο θα διηγούμαι όλη μου τη ζωή, δηλαδή από τότε που γεννήθηκα μέχρι σήμερα που είμαι 70 ετών. Δεν θα κάνω ένα βιβλίο για να χάσουν τον… ύπνο τους κάποιοι συνάδελφοι μου. Θα περιγράψω την άγνωστη ιστορία της ζωής μου μέχρι τα 22 μου χρόνια που ήταν χάλια!”, λέει αστειευόμενος.

Όσο για το πότε θα κυκλοφορήσει το βιβλίο, ο αγαπημένος καλλιτέχνης εξηγεί: “Τώρα θα ξεκινήσουμε να το γράφουμε μαζί με μια γνωστή συγγραφέα αλλά ακόμη είναι πολύ νωρίς για να γνωρίζουμε την ακριβή ημηερομηνία κυκλοφορίας. Το προσδιορίζω όμως για το τέλος του 2011”

Ήδη τέσσερις εκδοτικοί οίκοι έχουν ενδιαφερθεί για την έκδοση του βιβλίου.

Read More

And More