Αποκλειστικά στο TLIFE το νέο trailer της “Σταχτοπούτας” με την Cate Blanchett!

Λίγο πριν κυκλοφορήσει στις ελληνικές αίθουσες η νέα ταινία της Disney με πρωταγωνίστρια την βραβευμένη με Όσκαρ, Cate Blanchett (στο ρόλο της κακιάς μητριάς), το TLIFE εξασφάλισε αποκλειστικά το νέο trailer. Μπες στον παραμυθένιο κόσμο της “Σταχτοπούτας” και γίνε μέρος της μαγείας…

Η νέα «Σταχτοπούτα» παραμένει πιστή στο κλασικό, πασίγνωστο ομώνυμο παραμύθι και δίνει σάρκα και οστά στη διαχρονική ταινία κινουμένων σχεδίων του 1950.

Τη σκηνοθεσία υπογράφει ο επίσης βραβευμένος με Όσκαρ Kenneth Branagh ενώ στους πρωταγωνιστικούς ρόλους βλέπουμε ακόμα τη Lily James (Downton Abbey), τον Richard Madden (Game of Thrones) και την υποψήφια για ΄Οσκαρ Helena Bonham-Carter (The King’s Speech, Alice in Wonderland).

Η Disney συνεχίζει την παράδοση της μεταφοράς κλασικών παραμυθιών στη μεγάλη οθόνη και μετά τη μεγάλη εμπορική επιτυχία του «Maleficent» μας παρουσιάζει μια νέα υπερπαραγωγή με λαμπερό καστ και υψηλές προδιαγραφές!

Λίγα λόγια για την ταινία
Η νεαρή Ella (Lily James) έχει μόλις χάσει τη μητέρα της, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν θα στηρίξει τον αγαπημένο της πατέρα στην απόφαση του να ξαναπαντρευτεί. Η ίδια καλωσορίζει τη μητριά της (Cate Blanchett) και τις κόρες της Anastasia (Holliday Grainger) και Drisella (Sophie McShera) στο πατρικό της, αλλά μετά τον θάνατο του πατέρα της, καταλήγει στο έλεος μιας ζηλόφθονης και άκαρδης νέας οικογένειας. Υποβαθμίζεται σε υπηρέτρια καλυμμένη με στάχτες, εξ ου και η περιφρονητική προσφώνηση Σταχτοπούτα.

Η Ella έχει κάθε λόγο να χάσει το κουράγιο της, αποφασίζει όμως να ακολουθήσει τη συμβουλή της μητέρας της να είναι θαρραλέα και ευγενική. Δεν παρασύρεται από την απόγνωση, ούτε απεχθάνεται αυτούς που την κακομεταχειρίζονται. Παράλληλα, έχει γνωρίσει έναν γοητευτικό ξένο στο δάσος. Αγνοώντας ότι πρόκειται για έναν πρίγκιπα, πιστεύει ότι είναι απλώς ένας παρατρεχάμενος του παλατιού που διαθέτει, όπως και η ίδια, μία ευγενική ψυχή.

Η τύχη της μοιάζει να αλλάζει όταν το Παλάτι στέλνει σε όλες τις ανύπαντρες κοπέλες μία πρόσκληση για τον χορό και έτσι η Ella ελπίζει να συναντήσει ξανά τον γοητευτικό Kit (Richard Madden). Όμως, η μητριά της απαγορεύει να πάει στον χορό. Την κατάλληλη στιγμή εμφανίζεται μια καλόψυχη ζητιάνα, η οποία με μία κολοκύθα και μερικά ποντίκια, θα αλλάξει τη ζωή της Σταχτοπούτας για πάντα.

Η ταινία κυκλοφορεί στις ελληνικές αίθουσες από τις 12 Μαρτιού από την Feelgood

Read More

And More