ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Backstage από την επίσημη φωτογράφηση του ΑΝΤ1!

Οι τηλεοπτικές μηχανές αυτή την εποχή δουλεύουν στον ΑΝΤ1 στο… φουλ! Βλέπεις το fresh πρόγραμμα του καναλιού του Αμαρουσίου ετοιμάζεται με πυρετώδεις ρυθμούς, μιας και η στιγμή για την μεγάλη πρεμιέρα έφτασε…

Μία ανάσα ,λοιπόν, πριν ανοίξει η αυλαία του ολοκαίνουργιου προγράμματος του ΑΝΤ1 όλα τα αστέρια του καναλιού έδωσαν το καθιερωμένο τηλεοπτικό τους ραντεβού και αυτό δεν ήταν άλλο, από το να βρεθούν όλοι μαζί στην επίσημη φωτογράφηση του καναλιού!

Η Κοραλία Καράντη συνεχίζει κανονικά για δεύτερη σεζόν στο “Μπρούσκο”.

Εξελίξεις-θρίλερ περιμένουν αυτό το χειμώνα την “Μελίνα” και τον “Αχιλλέα” στο “Μπρούσκο”!

Στην επίσημη φωτογράφηση όπου φόρεσαν όλοι μαζί τα… καλά τους και το πιο λαμπερό τους χαμόγελο και αναφωνώντας “smile” αιχμαλώτισαν την στιγμή, βγάζοντας πολλά, πολλά “κλικ” τα οποία βεβαίως-βεβαίως είναι για το… χατίρι μου, ή μάλλον καλύτερα για το χατίρι μας, για το χατίρι όλων των δημοσιογράφων.

Σε θέση τηλεοπτικής… μάχης θα βρίσκεται και η Μαρία Μπεκατώρου από το Σάββατο 8 Οκτωβρίου!

Και μία selfie της Μαρίας με την Ρούλα Ρέβη ήταν απαραίτητη, ενώ παρακάτω μία συνολική φωτογραφία από τους απολαυστικούς “Συμμαθητές”!

“Κλικ” τα οποία θα χρησιμοποιηθούν για δεκάδες εξώφυλλα και εκατοντάδες τηλεοπτικά ρεπορτάζ και θέματα όλο το χειμώνα. Ετσι, από αυτό το ραντεβού δεν θα μπορούσε να λείπει ούτε το TLIFE και για του λόγου το αληθές; Σας παρουσιάζουμε backstage φωτογραφίες με την Μαρία Μπεκατώρου, τους “Συμμαθητές”, το “Μπρούσκο”, αφού σε αυτές τις φωοτγραφήσεις καταφέραμε να “τρυπώσουμε”!

Ανάμεσα στα νέα πρόσωπα που θα δούμε φέτος στους “Συμμαθητές” είναι και η μοναδική Ελένη Γερασιμίδου!


Read More

And More