ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ : H “Εδέμ” πάει …”Just the two of us” !

Με εντατικούς ρυθμούς προχωρά ο σχεδιασμός και στο στήσιμο του “Just the two of us” ! Βλέπετε, τα χρονικά περιθώρια μέχρι να βγει το πολυσυζητημένο πρόγραμμα του Mega στον αέρα έχουν αρχίσει να στενεύουν (η εκπομπή αν όλα πάνε κατ ΄ευχήν θα κάνει πρεμιέρα μέσα στον Οκτωβριο) ,οπότε κα οι υπεύθυνοι της παραγωγής έχουν πατήσει γκάζι, προκειμένου τα πάντα να είναι στην εντέλεια φροντισένα μέχρι την μεγάλη πρεμιέρα.

Ετσι με γοργούς ρυθμούς προχωρά πια και το κλείσιμο των προσώπων απο την εγχώρια σόου-μπιζ που θα θελήσουν να μας δείξουν τις …φωνητικές τους ικανότητες !

Αυτες τις ημέρες ,λοιπόν, το “ναι” στο “Just the two of us” ,είπαν και δύο από τους ηθοποιούς της “Εδέμ” . Ο Παναγιώτης Πετράκης και η Μαριάνα Πολυχρονίδη , οι οποίοι θα βρεθούν δίπλα στο Γιώργο Καπουτζίδη και θα πουν κι ένα τραγούδι… Και για την ακρίβεια, όχι μόνο ένα !

Οι άνθρωποι του Mega σκέφτηκαν γιατί να μην εκμεταλλευτούν την αγάπη του Παναγιώτη και της Μαριάνας για το τραγούδι και έτσι αποφάσισαν να τους κάνουν την πρόταση και δεν έχασαν. Ως γνωστον τα παιδιά εκτός από την αγάπη τους για την υποκριτκή, έχουν μεγάλη αγάπη και για το τραγούδι με το οποίο και ασχολούνται επαγγελματικά !

Read More

And More