Αποκλειστικό! Η Φαίη Σκορδά σε βραδινή έξοδο: Που την πέτυχε ο φωτογραφικός φακός του TLIFE;

Μία νέα βραδινή έξοδο έκανε η Φαίη Σκορδά, χθες Πέμπτη 30 Νοεμβρίου. Η παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ διασκέδασε σε γνωστό μαγαζί, όπου και απόλαυσε από κοντά την τραγουδίστρια Μόνικα επί σκηνής.

Η Φαίη Σκορδά με total black look πόζαρε χαμογελαστή στο φωτογραφικό φακό του TLIFE.

Η παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ ετοιμάζεται να περάσει και τα φετινά Χριστούγεννα με τους γιους της, Γιάννη και Δημήτρη δίπλα σε αγαπημένα πρόσωπα. 

Πρόσφατα, η  Φαίη Σκορδά απάντησε στους δημοσιογράφους για τα δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών που την ήθελαν να αποχωρεί από τον ΣΚΑΪ.

«Είναι η πρώτη φορά όμως που θεωρώ ότι δεν παίρνουν ένα τηλέφωνο πριν γράψουν. Είναι η πρώτη φορά που το λέω, δεν έχω σχολιάσει ποτέ τίποτα. Πάντα χαμογελάω και λέω είναι νωρίς. Νιώθω ότι είναι σαν να μην έχουμε τι να πούμε και άντε λέμε “σίγουρα η Φαίη θα έχει προτάσεις”. Πρέπει να τιμάμε το που είμαστε και τέλος του μήνα από που μπαίνει ο μισθός μας», απάντησε, μέσω της εκπομπής της η Φαίη Σκορδά.

Η παρουσιάστρια δείχνει να μην επηρεάζεται πλέον από τα δημοσιεύματα που αφορούν το τηλεοπτικό της μέλλον, ποζάροντας χαμογελαστή λίγο πριν τις φετινές γιορτές.

Δες τις αποκλειστικές φωτογραφίες του TLIFE από τη βραδινή έξοδο της Φαίης Σκορδά:

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος/ TLIFE

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164