ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ : Καλλιστεία απο …πλατό θα δούμε φέτος ,λόγω κρίσης !

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ : Καλλιστεία απο …πλατό θα δούμε φέτος ,λόγω κρίσης  ! | tlife.gr

Σεμνά και …ταπεινά θα γίνουν τελικά φέτος τα καλλιστεία του ΑΝΤ1. Ναι, το κανάλι του Αμαρουσίου μπορεί να αποφάσισε παρά την οικονομική κρίση να διοργανώσει κανονικά και με τον νόμο και πάλι τον διαγωνισμό για την ανάδειξη της «Σταρ Ελλάς – Μις Ελλάς και Μις Γιανγκ 2010» ,όμως, δεν τα κατάφερε να μην προχωρήσει σε κάποιες απαραίτητες αλλαγές , έτσι ώστε το μπάτζετ να είναι κομματάκι πιο …ψαλιδισμένο !

Αποτέλεσμα; Για πρώτη φορά στην ιστορία της διοργάνωσης του διαγωνισμού , θα τον δούμε να βγαίνει στον αέρα όχι απο κάποιο νυχτερινό μαγαζί (όπως ήταν π.χ. τα τελευταία χρόνια το «Fever» ή το «Αθηνών Αρένα») ,αλλά απο …πλατό ! Απο πλατό κανονικό και συγκεκριμένα απο τα πλατό του στούντιο ΚΑΠΑ .

Με άλλα λόγια; Τα καλλιστεία θα καλυφθούν απο τον ΑΝΤ1 και θα βγουν στον αέρα, έτσι όπως καλύπτεται ακριβώς ένα live show τύπου «X-Factor» και όχι έτσι όπως τα είχαμε συνηθίσει μέχρι τώρα. Αυτό σημαίνει πως φέτος δεν θα στρωθεί το … «κόκκινο χαλί» των λαμπερών αφίξεων ,ούτε λαμπερούς καλεσμένους θα έχει η βραδιά, απο την στιγμή που μοιραία δεν θα υπάρχουν και τραπέζια !

Ετσι, στο πλατό μπορεί να βρεθούν κάποιοι συγγενείς και φίλοι των 25 κοριτσιών και κάποια γνωστά ονόματα του σταθμού, όμως, τα καλλιστεία φέτος δεν θα αποτελέσουν το …κοσμικό ραντεβού όλης της Αθήνας !

Κατά τα άλλα, μην ξεχνάτε πως το ραντεβού μας με τα νιάτα και την ομορφιά, είναι στις 16 Ιουνίου ! Οι προετοιμασίες βρίσκονται στην τελική τους φάση ,ενώ ακόμα δεν έχει αποφασιστεί οριστικώς και αμετακλήτως για το ποιος θα είναι ο καλλιτέχνης που θα τραγουδήσει, αναλαμβάνοντας το ψυχαγωγικό κομμάτι της βραδιάς.

READ more