Αποκλειστικό – Νίνα Λοτσάρη: Ξανά ερωτευμένη! Οι πρώτες φωτογραφίες με τον νέο της σύντροφο

Σε μια από τις ωραιότερες φάσεις της ζωής της βρίσκεται το τελευταίο διάστημα η Νίνα Λοτσάρη. Η γνωστή ηθοποιός και performer βρήκε ξανά τον έρωτα στο πρόσωπο ενός πολύ γοητευτικού άνδρα και μαζί του βιώνει την απόλυτη ευτυχία. 

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του TLIFE, η Νίνα Λοτσάρη διατηρεί σχέση τους τελευταίους δύο μήνες με τον Χρήστο Λεμονίδη, ο οποίος είναι χρηματιστής και εργάζεται σε μια διεθνή χρηματιστηριακή εταιρεία στο εξωτερικό. Η όμορφη ηθοποιός και ο γοητευτικός χρηματιστής γνωρίζονταν για αρκετά χρόνια, καθώς είχαν κοινές παρέες, ωστόσο μία ημέρα αποφάσισαν να βγουν οι δυο τους… όπου και έδεσε το γλυκό! Από την πρώτη μέρα είναι μαζί και μάλιστα πολύ ερωτευμένοι, παρά το λιγοστό διάστημα που είναι ζευγάρι!

Η Νίνα Λοτσάρη και ο Χρήστος Λεμονίδης απολαμβάνουν ο ένας την παρέα του άλλου και περνούν μαζί την περίοδο της καραντίνας, κάνοντας πράγματα που ευχαριστούν και τους δυο. Ο φωτογραφικός φακός μάλιστα απαθανάτισε το ζευγάρι σε βόλτα του στην Γλυφάδα. Μπορεί να είναι λίγο καιρό μαζί, ωστόσο δεν έχουν κανέναν λόγο να κρύβονται και αδιαφορώντας για τα αδιάκριτα βλέμματα, έκαναν τον περίπατό τους στα νότια προάστια, αγκαλιασμένοι!

Δες τις φωτογραφίες:

Η Νίνα Λοτσάρη και ο αγαπημένος της πήραν καφέ στο χέρι και έκαναν την βόλτα τους στην Γλυφάδα, ακολουθώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα για τον κορονοϊό και φορώντας τις μάσκες προστασίας τους.

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More