Αποκλειστικό : Οι δηλώσεις συμμετοχής και η σύνθεση της κριτικής επιτροπής για την νέα άκρως φιλόδοξη παραγωγή του ΑΝΤ1 ,”Ήρωες Ανάμεσά μας”!

Με άκρως εντατικούς ρυθμούς προχωρά στον ΑΝΤ1 το στήσιμο της ολοκαίνουργιας, φιλόδοξης παραγωγής τους , “Ηρωες ανάμεσά μας”. Οπως σας έχω γράψει ,ήδη, και σε προηγούμενες αναρτήσεις μου, οι Αντεννικοί έβαλαν φέτος ένα μεγάλο στοίχημα.

Οι Αντεννικοί έβαλαν ένα μεγάλο στοίχημα και τώρα είναι διατεθημένοι να κάνουν τα πάντα, προκειμένου να το κερδίσουν και φυσικά το στοίχημα αυτό δεν είναι άλλο,. από το να φέρουν στην ελληνική τηλεόραση το άκρως επιτυχημένο φορμά , “Everyday Heroes”, το οποίο στην άλλη άκρη του Ατλαντικού και όχι μόνο, σημειώνει τεράστια επιτυχία. Η συγκεκριμένη εκπομπή, έχει στόχο να βγάλει στο φως, τους ήρωες της διπλανής μας πόρτας, τους ήρωες της ζωής που ζουν ανάμεσά μας και οι οποίοι για το χατίρι του συμπολίτη τους μπορεί να έχουν βάλει σε κίνδυνο ακόμα και την ίδια τους την ζωή.

Συνολικά από τον ΑΝΤ1 θα βγουν στον αέρα πέντε αφιερώματα – οδοιπορικά τα οποία θα γίνουν για τους ανθρώπους εκείνους που τελικά θα έχουν επιλεγεί για να βρεθούν στο επίκεντρο της δημοσιότητας, τα οποία και θα παρουσιάζει ο Σάκης Ρουβάς, ενώ όλο αυτό το τηλεοπτικό εγχείρημα θα κορυφωθεί και με ένα γκαλά, το οποίο θα παρουσιάζουν η Μαρία Χούκλη μαζί με τον Σάκη Ρουβά.

Ας έρθουμε ,όμως, και στα νεότερα. Σύμφωνα με τις αποκλειστικές μου πληροφορίες στις εγκαταστάσεις του καναλιού στο Μαρούσι,, ήδη, έχουν φτάσει πάνω από 1.000 περιπτώσεις “Ηρώων που ζουν ανάμεσά μας” !!! Περιπτώσεις οι οποίες ήδη εξετάζονται σοβαρά από την ομάδα της εκπομπής.

Νεότερα ,όμως, σας έχω σε ότι έχει να κάνει και με την κριτική επιτροπή που θα συμμετέχει στην εν ΄λόγω παραγωγή και η οποία θα αναλάβει το δύσκολο έργο να ξεχωρίσει τις περιπτώσεις εκείνες που πραγματικά αξίζει τον κόπο να βγουν στο φως. Σϋμφωνα πάντα με τις ίδιες πολύ καλά πληροφορημένες πηγές, οι Αντεννικοί, έχουν καταλήξει σχεδόν στο ποια θα είναι τα πρόσωπα εκείνα που θα κάτσουν στις καρέκλες των κριτών και τα πρόσωπα αυτά είναι τα εξής :

Παναγιώτης Γιαννάκης- Πρώην Διεθνής Μπασκετμπολίστας-Νυν Προπονητής στην Λιμόζ στη Γαλλία
Σπύρος Ευαγγελάτος-Σκηνοθέτης
Φωτεινή Τσαλίκογλου-Πανεπιστημιακός, Συγγραφέας, Ψυχολόγος
Δημήτρης Τριχόπουλος-Καθηγητής Επιδημιολογίας στο Πανεπιστήμιο Harvard
Αντωνία Τριχοπούλου- Αντιπρόεδρος Ελληνικού Ιδρύματος Υγείας
Τέλος, στόχος των ανθρώπων του καναλιού του Αμαρουσίου είναι, η ολοκαίνουργια αυτή παραγωγή τους να είναι έτοιμη να κάνει πρεμιέρα μέχρι τα μέσα του Απρίλη.

Read More

And More