Αποκλειστικό: Ολη η αλήθεια για το τηλεοπτικό μέλλον της Κατερίνας Καινούργιου στο Epsilon!

Ιδιαίτερος ντόρος έχει δημιουργηθεί τις τελευταίες ημέρες με την είδηση που κυκλοφορεί… αδέσποτη και θέλει την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στο Epsilon να μην υπάρχει στο πρόγραμμα του καναλιού από Γενάρη και μετά.

Με άλλα λόγια; Για ακόμα μία φορά υπάρχει καυτό παρασκήνιο πως το “Φτιάξε Καφέ” θα κοπεί με συνοπτικές διαδικασίες από την πρωινή, καθημερινή ζώνη του καναλιού των Μελισσίων, μόλις καλωσορίσουμε τον νέο χρόνο.

Μία είδηση η οποία μπορεί να έχει…. πέραση γιατί δημιουργεί ίντριγκα και η ίντριγκα πάει γάντι στην ελληνική τηλεόραση, όμως, προς απογοήτευση των περισσότερων δεν ισχύει. Ναι, δεν ισχύει… Αλλωστε δεν είναι ούτε η πρώτη, ούτε η δεύτερη, αλλά η τρίτη συνεχόμενη φορά (κι αυτό μόνο για φέτος…) που ακούγεται πως κάπου εδώ λήγει άδοξα η συνεργασία της ξανθιάς παρουσιάστριας με το Epsilon.

Ομως, όπως αποδείχθηκε και την πρώτη και την δεύτερη φορά, έτσι και τώρα είναι μία είδηση που δεν επιβεβαιώνεται από πουθενά και μάλιστα, όχι μόνο δεν επιβεβαιώνεται, αλλά διαψεύδεται κατηγορηματικά.

Σαφέστατα και το “Φτιάξε Καφέ” κάθε πρωί αντιμετωπίζει τον εφιάλτη των μονοψήφιων, σαφέστατα και είναι μία εκπομπή που ακόμα προσπαθεί να βρει τα τηλεοπτικά της πατήματα και τον απόλυτο, τηλεοπτικό της χαρακτήρα, σαφέστατα και υπάρχουν προβλήματα που πρέπει να λυθούν ,όμως, αυτό δεν σημαίνει αυτόματα πως έχουμε να κάνουμε με ένα πρόγραμμα που πάει…σπίτι του!

Αλλωστε, μονοψήφιες και χλιαρές επιδόσεις, σημειώνουν καθημερινά κι άλλα προγράμματα του εν ΄λόγω καναλιού, τα οποία κι αυτά χρίζουν εντατικής… περίθαλψης. Ομως, για την ώρα το κανάλι τους παρέχει την πλήρη στήριξή του. Αρα, με ποιο γνώμονα θα αποφασιζόταν να πέσουν οι τίτλοι του τέλος μόνο για την συγκεκριμένη εκπομπή και για την συγκεκριμένη παρουσιάστρια;

Σύμφωνα ,λοιπόν, με αποκλειστικό ρεπορτάζ που σου ΄χω, το κανάλι στηρίζει απόλυτα την Κατερίνα Καινούργιου και είναι κάτι παραπάνω από ικανοποιημένο, με τις τιτάνιες προσπάθειες που καταβάλει, για να μπορέσει να βρει κι αυτή το χώρο της, στο πρωινό, πολύ πρωινό τηλεοπτικό τοπίο, έχοντας απέναντι τον… τιτάνα Γιώργο Παπαδάκη (μιας και σου μίλησα πριν για τιτάνιες προσπάθειες), αλλά και την… παλιά στο συγκεκριμένο τηλεοπτικό πόστο, Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Το “Happy Day” είναι η εκπομπή από την δεξαμενή της οποίας μπορεί να κερδίσει το Epsilon νέους “πελάτες”, μιας και έχουμε να κάνουμε με μία εκπομπή ανάλογου ύφους και φιλοσοφίας με τον “Καφέ” της Κατερίνας. Ομως, μπορεί να συγκριθεί μία εκπομπή που είναι στον αέρα τέσσερα χρόνια και έχει γίνει τηλεοπτική συνήθεια, με μία εκπομπή που μόλις γεννήθηκε;

Και σου το λέω εγώ αυτό που ανήκω στην κατηγορία εκείνη των δημοσιογράφων που έχουν ασκήσει καυστική κριτική στη Κατερίνα Καινούργιου και που ποτέ δεν της χάιδεψαν τ΄ αυτιά. Πάντα είχα και εξακολουθώ να έχω ενστάσεις για την τηλεοπτική της παρουσία και για τον τρόπο που χειρίζεται την τηλεοπτική της εικόνα…

Ομως κι από την άλλη μεριά, το σωστό να λέγεται….

“Καμία σχέση… Οχι δεν κόβεται η εκπομπή της Κατερίνας. Και μάλιστα; Οχι μόνο δεν κόβεται, αλλά έχουμε σκοπό από το νέο χρόνο να την ενισχύσουμε και να την βοηθήσουμε ακόμα περισσότερο”, αποκαλύπτουν στο TLIFE κύκλοι του καναλιού και σπεύδουν να συμπληρώσουν:

“Αλλωστε, είμαστε κι απόλυτα ευχαριστημένοι και με το κομμάτι των προωθήσεων, που σε αυτό το κανάλι – και όπως φυσικά συμβαίνει και σε όλα τα κανάλια – παίζουν κυρίαρχο ρόλο και είναι για μας ζωτικής σημασίας. Η Κατερίνα δουλεύει, προσπαθεί και εμείς είμαστε δίπλα της”.

ΥΓ: Οχι, δεν παίζει ούτε το τηλεοπτικό σενάριο που ακούγεται επίσης έντονα και θέλει την Κατερίνα από την νέα χρονιά να μετακομίζει σε άλλη ζώνη του καναλιού, αλλάζοντας ουσιαστικά τηλεοπτικό πόστο.


Read More

And More