ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ : Πότε βγαίνουν στον αέρα Λιάγκας – Σκορδά; Τι γίνεται με το πλατό τους; Συζητούν με την Κλεοπάτρα;

Εχουν πατήσει γκάζι και τρέχουν με χίλια …Εχουν πατήσει γκάζι και τρέχουν με χίλια, αφού ο χρόνος έχει αρχίσει να τους πιέζει για τα καλά. Ο λόγος ; Ο λόγος για τον Γιώργο Λιάγκα και την Φαίη Σκορδά που τρέχουν για να προλάβουν ,έτσι ώστε το ολοκαίνουργιο πρωινό που μας ετοιμάζουν να είναι όσο το δυνατόν γρηγορότερα έτοιμο.

Βλέπετε, μπορεί οι άνθρωποι του Mega να ασχολούνται με την προετοιμασία του νέου τους πρωινού απο το καλοκαίρι, όμως, έχουμε φτάσει στα μέσα Σεπτεμβρίου και οι εκκρεμότητες ακόμα είναι πολλές ,πάρα πολλές.

Εκκρεμότητες οι οποίες έχουν να κάνουν και με το δυναμικό της εκπομπής πίσω απο τις κάμερες και με τα πρόσωπα που θα βγαίνουν μπροστά, ακόμα και με το …πλατό ,που θα αποτελέσει το τηλεοπτικό σπίτι των Λιάγκα – Σκορδά !

Είναι χαρακτηριστικό το γεγονός πως μέχρι και σήμερα που μιλάμε ακόμα η εκπομπή …χηρεύει απο αρχισυντάκτη και μάλιστα σύμφωνα με τις φήμες που έχουν κυκλοφορήσει από το πρωί, δεν αποκλείεται στην αρχισυνταξία της εκπομπής να δούμε την Κλεοπάτρα Πατλάκη, η οποία έχει ζητήσει μία μικρή προθεσμία να το σκεφτεί, πριν δώσει την οριστική της απάντηση.

Πάντως, επίσημο ραντεβού και με τους ανθρώπους του Mega έκανε και το έκανε πριν απο δήυο μέρες. Αν η Κλεοπάτρα πει το “ναι” είναι σχεδόν βέβαιο πως θα έχει και κάποιο ρόλο μπροστά απο τις κάμερες, συμμετέχοντας κι αυτή στην παρέα της εκπομπής. Η αλήθεια είναι πως η Κλεοπάτρα είναι μία καλή λύση ,γιατί και το πρωινό θα ξέρει να στήσει και στον αέρα της εκπομπής θα μπορεί να σταθεί.

Επίσης είναι χαρακτηριστικό και το γεγονός, πως μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα αποφασιστεί οριστικά το ποιοι θα πλαισιώσουν το ζευγάρι μπροστά απο τις κάμερες και μάλιστα μέσα στην ομάδα που δημιουργείται θα είναι τελικά και η Δούκισσα Νομικού, αλλά και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

Βλέπετε οι άνθρωποι του καναλιού πιστεύουν και στην Δούκισσα και στον Δημήτρη και έτσι αποφάσισαν να ξανά ρίξουν στην πρωινή αρένα τους πρώην … “Πεντάμορφους” ,ενώ είναι και κάτι παραπάνω απο σίγουρο, πως θα τους χρησιμοποιήσουν και σε άλλα πρότζεκτ που ετοιμάζουν, όπως είναι για παράγειγμα , το “Just the two of us” !

Οσο για τις φημες που ήθελαν την Φαίη Σκορδά να έθεσε βέτο για την Δούκισσα ,αποδεικνύνται για την ώρα …φούμαρα ! Η …ακριβής δε σύνθεση της πρωινής , megaλικής ομάδας αναμένεται να ανακοινωθεί επισήμως στο ζευγάρι, μέχρι το τέλος της εβδομάδας, όπου και θα έχουν ολοκληρωθεί οι ζυμώσεις άνωθεν !

Σε πρώιμο στάδιο βρίσκονται ,όμως, και οι προετοιμασίες για τα σκηνικά της εκπομπής …Μάλιστα, σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές, ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά επισκέφθηκαν για πρώτη φορά το πλατό τους στα Μελίσσια ,μόλις χθες ! Αν αναρωτιέστε , λοιπόν, για το αν το νέο πρωινό του Mega θα βγαίνει στον αέρα απο …εντελώς νέο σκηνικό, έχω να σας πω, πως αυτό είναι κάτι που για την ώρα δεν το γνωρίζουν ούτε οι Megaλικοί !

Απο μέρα σε μέρα αναμένεται να αποφασιστεί για το αν τα σκηνικά της εκπομπής θα σχεδιαστούν ευθής εξ ΄αρχής ή αν το ζευγάρι θα βγει στον αέρα με φόντο τα σκηνικά του “Ομορφου Κόσμου” , αισθητά βεβαίως – βεβαίως ρετουσαρισμένα, ιδέα με την οποία συμφωνούν πολλοί εκεί στην Μεσογείων, λόγω …κρίσης , μιας και αναμφισβήτητα δεν είναι εποχή για σπατάλες .

Ετσι, με τούτα και με ΄κείνα, όχι το πρωινό του …κουτιού που μας ετοιμάζει το Mega δεν θα βγει στον αέρα στις 27 Σεπτέμβρη όπως θα βγει η Ελένη Μενεγάκη και πιθανότατα και οι Καραμερο-Χαριτάτοι. Το πρωινο των Λιάγκα – Σκορδά θα κάνει πρεμιέρα τον Οκτώβρη και συγκεκριμένα, το πρώτο δεκαήμερο του Οκτωβρίου.

Δηλώσεις για το πρωινό έκανε ,όμως, χθες και η ίδια η Φαίη Σκορδά, στην κάμερα του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star :

“…Ετοιμαζόμαστε και περιμένουμε να ξεκινήσουμε με μεγάλη χαρά. Σίγουρα έχω άγχος αλλά είμαι πάρα πολύ χαρούμενη για το νέο μας ξεκίνημα» είπε η Φαίη και συνέχισε μιλώντας για την ομάδα της εκομπής :

«Αυτή την εβδομάδα το κανάλι θα πάρει τις τελικές αποφάσεις για τους συνεργάτες. Ακόμη και εμείς δεν ξέρουμε τίποτα» , ενω δεν δίστασε να απαντήσει και στις φήμες που την ήθελαν να βρίσκεται σε κόντρα με την Δούκισσα Νομικού :

«Είναι γλυκύτατη και τη συμπαθώ πολύ. Άντε καλέ που είχα εγώ πρόβλημα μαζί της!».

Read More

And More