ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ : “Πρωινό MOU” … Αυτός είναι ο τίτλος της εκπομπής Λιάγκα-Σκορδά !

“Δύο σε ένα” …Αυτός ήταν μέχρι τώρα ,ο προσωρινός τίτλος του ολοκαίνουργιου πρωινού που ετοιμάζεται όλο το καλοκαίρι στο Mega και θα μας το …σερβίρουν λίαν συντόμως κάθε μέρα απο Δευτέρα μέχρι και Παρασκευή, ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά !

Ναι, αυτός ήταν ο τίτλος μέχρι τώρα… Γιατί ; Γιατί επιτέλους έγιναν τα …βαφτίσια της εκπομπής και το όνομα αυτής ; “Πρωινό Μou” ! Εμπνευσμένο σαφέστατα απο την φετινή διαφημιστική καμπάνια του Μεγάλου Καναλιού , “Mega Μου” !

Κατά τα άλλα ; Η προετοιμασία του “Πρωινού Μou” συνεχίζεται με εντατικούς ρυθμούς. Βλέπετε, μέχρι της 11 Οκτωβρίου που θα ανοίξει και η αυλαία ,πρέπει τα πάντα να είναι τέλεια.

Ο Γιώργος και η Φαίη αυτές τις ημέρες ξημεροβραδιάζονται στα πλατό του καναλιού και ασχολούνται τόσο με το στήσιμο της εκπομπής, που πολλές φορές φροντίζουν οι ίδιοι να καλούν τους καλεσμένους τους και όχι οι συνεργάτες τους !

Οσο για το πλατό ; Κι αυτό ετοιμάζεται με τα χίλια και θα θυμίζει λέει πλατό της αμερικάνικης τηλεόρασης , διαμορφωμένο σε πιο …μίνιμαλ ρυθμούς !

Read More

And More