Αποκλειστικό: Ραγδαίες εξελίξεις στα «Κλεμμένα»! Μάθε τι έχει συμβεί…

Αποκλειστικό: Ραγδαίες εξελίξεις στα «Κλεμμένα»! Μάθε τι έχει συμβεί… | tlife.gr

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στα «Κλεμμένα Ονειρα». Εξελίξεις και θετικές και αρνητικές. Εξελίξεις που αν αγαπάς την συγκεκριμένη σειρά αρχικά θα σε εξιτάρουν και στην συνέχεια είμαι σίγουρη πως θα σε στεναχωρήσω τα μάλλα.

Ας ξεκινήσουμε όμως πρώτα από τα θετικά. Τα θετικά είναι ότι δεν πιστεύεις το τι έρχεται προσεχώς στους δέκτες μας στα «Κλεμμένα». Οι ανατροπές είναι απίστευτες. Με άλλα λόγια, απ ΄ότι πιάνουν οι κεραίες μου η συνέχεια στην καθημερινή σειρά του Mega είναι κάτι παραπάνω από συναρπαστική, μιας και οι εξελίξεις τρέχουν και το τηλεοπτικό μέλλον όλων των ηρώων που έχεις αγαπήσει είναι – πίστεψέ με – εντελώς απρόβλεπτο.

Και για να πάρεις μία γεύση από το προσεχώς απ ΄ότι μαθαίνω η «Χρύσα» εκεί στη μακρινή Αφρική θα πέσει θύμα απαγωγής, γεγονός το οποίο όπως καταλαβαίνεις θα προκαλέσει τον απόλυτο πανικό στους δικούς της.

Παρόλα αυτά αυτή δεν θα είναι η πιο συγκλονιστική συνέχεια στη σειρά, μιας και σου έχω μέχρι και φόνο. Αφού η «Λήδα» παντρευτεί τον «Απόστολο Πετρίδη» με δόξα και τιμή, εκείνος στη συνέχεια κάνει το λάθος να ανακαλύψει το περίεργο παρελθόν της και τα σκοτεινά μυστικά της, κάτι που θα πληρώσει με την ίδια του την ζωή. Η «Λήδα» προκειμένου να κρατήσει τα σατανικά της σχέδια καλά κρυμμένα, αποφασίζει να του αφαιρέσει την ζωή!

Οσο τώρα για το ποια είναι τα κακά μαντάτα; Σύμφωνα με πολύ καλά πληροφορημένες πηγές, η σειρά του Mega λίαν συντόμως ολοκληρώνει τον κύκλο της. Βλέπετε, οι Megaλικοί ήρθαν φέτος αντιμέτωποι την μετριότατη πορεία της σειράς στους πίνακες τηλεθέασης, γεγονός που επηρεάζει απόλυτα και την πορεία του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του καναλιού στους πίνακες τηλεθέασης και κάπως έτσι αποφάσισαν να βάλουν μία τελεία, μία ώρα αρχύτερα.

Πιο συγκεκριμένα και σύμφωνα πάντα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ που έφτασε στα χέρια μου, η σειρά θα ρίξει αυλαία κάπου εκεί λίγο πριν το Πάσχα, έχοντας φυσικά διαγράψει μία άκρως επιτυχημένη τηλεοπτική πορεία που κράτησε τέσσερα ολόκληρα χρόνια, η οποία όμως έμελλε να έχει άδοξο εντελώς φινάλε!

Κρίμα…

READ more