ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ : Σας αποκαλύπτουμε ποιος αναλαμβάνει τις… κουτάλες στο “10 με 1 μαζί” !

Σαν κεραυνός εν ΄αιθρία έπεσε σήμερα η είδηση πως η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου εγκατέλειψε το “10 με 1 Μαζί”, αφήνοντας… μπουκάλα τον Σπύρο Χαριτάτο και τον Γιώργο Καραμέρο, τον Γιώργο Καραμέρο και τον Σπύρο Χαριτάτο.

Η μαγείρισσα του πρωινάδικου του ΑΝΤ1 αποφάσισε να βγάλει την… ποδιά της και να φύγει, αφού δεν άντεχε άλλο στο καθημερινό τρέξιμο και σε όλη αυτή την καθημερινή πίεση που ζούσε, απο την στιγμή που οι επαγγελματικές υποχρεώσεις που έχει – πλην τηλεόρασης- είναι τόσες πολλές που έφτασαν στο σημείο να την… πνίξουν !

Βέβαια, την αποχώρησή της την ακολούθησε η φημολογία πως είναι δυσαρεστημένη με το κανάλι, γιατί λέει αν και αρχικά της είχαν κάνει κάποια πρόταση για να συμμετέχει κι αυτή στο “Top Chef”, τελικά κανείς δεν την ειδοποίησε. Μία φημολογία , όμως, η οποία απ ΄όσο είμαι σε θέση να γνωρίζω δεν ευσταθεί.

Είναι γνωστό σε όλους όσους είχαν παρακολουθήσει το ρεπορτάζ σε σχέση με το στήσιμο του “Τop Chef” ,πως αρχικά οι Αντεννικοί όχι απλώς παρακαλούσαν ,αλλά …θερμοπαρακαλούσαν την Αργυρώ για να τους πει το “ναι” και να συμμετέχει αναλαμβάνοντας μία απο τις θέσεις στην κριτική επιτροπή του σόου.

Η γνωστή τηλε-μαγείρισσα ,όμως, δεν είχε κάνει δεκτή την πρόταση, πάλι λόγω αυξημένων επαγγελματικών υποχρεώσεων ,γι ΄αυτό και το κανάλι της είχε προτείνει να αναλάβει έναν ρόλο συμβούλου σε σχέση με τους παίκτες ,πρόταση η οποία επίσης δεν ευοδόθηκε, αφού η Αργυρώ δεν προλάβαινε.

Οσο για την φημολογία που επίσης λέει πως ο Ηλίας Μαμαλάκης έθεσε… βέτο και δεν ήθελε την Αργυρώ στο σόου ; Επίσης είναι… επιστημονικής φαντασίας ,μιας και ο Ηλίας και η Αργυρώ έχουν άψογες σχέσεις ,γεγονός το οποίο επιβεβαιώνεται και με τις συχνές πυκνές επισκέψεις του γνωστού chef στο εστιατόριο της Αργυρώς στο Κολωνάκι.

Και για να έρθουμε στο τώρα… Τώρα όλοι αναρωτιούνται μετά την Αργυρώ ποιος ή ποια… Ποιος ή ποια θα αναλάβει την σκυτάλη της μαγειρικής στο “10 με 1 Μαζί”. Γι ΄αυτό και οι περισσότεροι πιστεύουν πως το κανάλι θα ξεκινήσει τρελό… σαφάρι αναζήτησης chef !

Αυτό ,όμως, δεν πρόκειται να γίνει ! Οχι, σύμφωνα με τις αποκλειστικές μας πληροφορίες, ο ΑΝΤ1 δεν πρόκειται να ψάξει για νέο μάγειρα. Και αυτό γιατί; Γιατί απλούστατα αποφάσισαν να αξιοποιήσουν το “Τοp Chef” ! Με άλλα λόγια τόσο οι παίκτες του κουζινο-ριάλιτι που έχουν, όσο εκτάκτως που και που ακόμα και πρόσωπα από την κριτική επιτροπή του παιχνιδιού, θα αναλαμβάνουν δράση στην κουζίνα του “10 με 1 Μαζί”.

Με αυτό τον τρόπο και άμεση λύση στο πρόβλημα της αποχώρησης της Αργυρώς δίνεται και το “Τop Chef” ενισχύεται με μία καθημερινή προβολή την οποία χρειαζόταν επειγόντως μιας και αγκομαχάει στους πίνακες τηλεθέασης και τίποτα βεβαίως – βεβαίως δεν στοιχίζει κι όλο αυτό στο κανάλι.

Τουτέστιν; Το ένα χέρι νίβει τ΄ άλλο και τα δυο το πρόσωπο !…

Read More

And More