Αποκλειστικό : “Splash” το ολοκαίνουργιο fun παιχνίδι του ΑΝΤ1 !

Σας αρέσουν τα παιχνίδια με το νερό; Λατρεύετε τις βουτιές; Είσαστε πανέτοιμοι να γίνετε… μούσκεμα; Εαν ναι, τότε ένα είναι σίγουρο. Δεν πρέπει να χάσετε το ολοκαίνουργιο τηλεπαιχνίδι του ΑΝΤ1, “Splash” ! Πρόκειται για ένα από τα πιο γνωστά κι επιτυχημένα φορμά του εξωτερικού, το οποίο έχει σημειώσει μεγάλη επιτυχία σε όσες χώρες του κόσμου κι αν έχει παίξει.

Το “Splash” ξεκίνησε το τηλεοπτικό του ταξίδι από την γερμανική τηλεόραση, για να γνωρίσει την απόλυτη… δόξα στην άλλη άκρη του Ατλαντικού και πιο συγκεκριμένα στην Αμερική, ενώ μεγάλες τηλεοπτικές στιγμές έχει γνωρίσει και στην Γαλλία.

Με άλλα λόγια, πρόκειται για ένα τηλεοπτικό σόου το οποίο ακολουθεί διασημότητες κατά το… ελληνικό “celebrities” που προσπαθούν να κατακτήσουν την τέχνη των καταδύσεων. Οι εκπρόσωποι της σόου-μπιζ που ενθουσιάζονται λένε το “ναι” και φορούν το μαγιό τους, κάθε εβδομάδα αναμετρούνται με την πισίνα. Για πέντε εβδομάδες διαρκεί η εκπαίδευσή τους και στην συνέχεια πέφτουν στην μάχη των καταδύσεων και εννοείται πως στο τέλος ο καλύτερος κερδίζει.

Μάλιστα, τις εμφανίσεις τους τις εκτελούν κάθε φορά μπροστά από ένα πάνελ κριτών, αλλά και σε ζωντανό ακροατήριο σε μια ολυμπιακών διαστάσεων πισίνα καταδύσεων, με αποτέλεσμα κάθε εβδομάδα καθορίζεται εν μέρει από μία… δημόσια ψηφοφορία και η πορεία τους στο παιχνίδι.

Τα υποβρύχια πλάνα και το… fun της όλης υπόθεσης, είναι δύο από τα πιο μεγάλα ατού του συγκεκριμένου προγράμματος, τα δικαιώματα μετάδοσης του οποίου σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ μας πήρε ο ΑΝΤ1, για να μας το παρουσιάσει από το Φθινόπωρο και μετά που θα ανοίξει η αυλαία της σεζόν 2013-2014.

Read More

And More