Απολύθηκε από το FAB 5 o Ηλίας Ψινάκης!

Χωρίς τον Ηλία Ψινάκη θα βλέπουμε πλέον στους δέκτες μας το FAB 5! Η παραγωγή του παιχνιδιού έκρινε ότι δεν μπορεί να συνεχιστεί η συνεργασία με τον διάσημο μάνατζερ λόγω διαφορετικών στόχων!

Η παραγωγή της εκπομπής είχε διαφορερικές απόψεις και στόχους για την εκπομπή από τον Ηλία, και έτσι αποφασίστηκε η απομάκρυνσή του. Σύμφωνα με πληροφορίες, και ο Ηλίας Ψινάκης διαφωνούσε τόσο με τον τρόπο των γυρισμάτων αλλά και γενικότερα με την εξέλιξη της εκπομπής άρα η διαφωνία και το διαζύγιο, ήταν αναπόφευκτα!

Η σταγόνα βέβαια που ξεχείλισε το ..ποτήρι ήταν όπως μαθαίνουμε οι δηλώσεις που έκανε πριν από λίγο καιρό ο Ηλίας Ψινάκης στην εκπομπή του Θέμου Αναστασιάδη.

Εκεί ούτε λίγο ούτε πολύ, ο Ηλίας είχε δηλώσει ότι είναι δυστυχισμένος στην εκπομπή! “Είμαι τραγικά δυστυχισμένος γιατί κάνω μια αηδία”, αποκάλυψε ο Ηλίας στο “Πρώτο Θέμα” και συνέχισε: “Μπήκα σε αυτήν την περιπέτεια γιατί είναι ένα καινούριο concept και είχα ενθουσιαστεί από το αντίστοιχο αμερικάνικο. Οι Αμερικάνοι ξεκινούν την προετοιμασία κάθε επεισοδίου έξι μήνες πριν και ξοδεύουν εκατοντάδες χιλιάδες δολάρια. Εμείς λόγω κρίσης τα κάναμε με μύξες και με σάλια. Η παραγωγή θέλει να κάνει αντιγραφή με μηδέν λεφτά, κάτι που καταλαβαίνω γιατί κανένας δεν έχει χρήματα αυτήν την περίοδο… Χρειάζεται, όμως έμπνευση. Δεν πρέπει να είμαστε αγκιστρωμένοι στο αμερικάνικο. Κι εκεί αρχίζει ο εμφύλιος”.

Η Τατιάνα Στεφανίδου, λίγο πριν ξεκινήσει η εκπομπή της, ήλθε σε επικοινωνία της με τον Ηλία Ψινάκη, ο οποίος της επιβεβαίωσε την είδηση λέγοντας ότι τον έδιωξε “ο Γερμανός παραγωγός”

Read More

And More