Απόλυτη ανατροπή: Ο ΑΝΤ1 “παγώνει” το… αντι-Survivor! Τι γίνεται με “Face” και “Dance”;

Παύση εργασιών, λήξη συναγερμού! Ναι, δεν προλάβαμε καλά-καλά να το πιστέψουμε πως εκτός από το “Survivor” θα μας έβρισκε και δεύτερη τηλεοπτική συμφορά για φέτος (ναι γιατί αυτή η τηλεόραση σαφέστατα και δεν είναι η τηλεόραση που θα ήθελα να έχω…) με το “I am celebrity get meout of here” και οι Αντεννικοί κάνουν πίσω! Ευτυχώς υπάρχει και Θεός, γιατί πόσο τηλεοπτικό εξευτελισμό να αντέξεις μέσα σε μία σεζόν;

Ναι,ναι, συμφωνώ πως το “Survivor” και όλου αυτού του τύπου τα… αγριάλιτι κάνουν νούμερα, μόνο που πρώτα κάνουν νούμερα όλους όσους έχουν συμμετάσχει σε αυτά.

Ετσι, λοιπόν, οι άνθρωποι του ΑΝΤ1 αποφάσισαν να πατήσουν για φέτος το… pause και να προσπαθήσουν να μπουν κι αυτοί στην… ζούγκλα των αγριάλιτι από του χρόνου. Τα έβαλαν από εδώ, τα έβαλαν από εκεί και τελικά διαπίστωσαν πως δεν θα προλάβαιναν μέσα σε ενάμισι μόλις μήνα να είναι έτοιμοι για να έρθει το συγκεκριμένο φορμάτ με φόρα στους δέκτες μας. Και όπως καταλαβαίνεις λατρεμένη, αν δεν ήταν έτοιμο το “Celebrity” μέχρι το αργότερο τέλη Απριλίου, δεν είχε κανένα νόημα να βγει αργότερα στους δέκτες μας, μιας και αργότερα, αρχίζει ο τηλεοπτικός χρόνος να μετρά αντίστροφα για το καλοκαιρινό φινάλε της σεζόν 2016-2017.

Το “πάγωμα” του “Celebrity” εννοείται πως μεταφράζεται με συνοπτικές διαδικασίες σε… “ξεπάγωμα” τόσο του “Your Face Sounds Familiar”, όσο και του “So you think you can dance”, οι μηχανές των οποίων πήραν και πάλι μπροστά, πατώντας για τα καλά το γκάζι!!!!!!


Read More

And More