Αποστολή TLIFE στην Κύθνο: Ο γάμος της Δέσποινας Καμπούρη, η προετοιμασία της νύφης και το γλέντι!

Στους ρυθμούς του γάμου της Δέσποινας Καμπούρη και του Βαγγέλη Ταρασιάδη κινήθηκε το Σαββατοκύριακο η όμορφη Κύθνος. Το διάσημο ζευγάρι επέλεξε το νησί του Αιγαίου για το γάμο του που έγινε στο εκκλησάκι της Αγίας Ειρήνης, πλάι στο κύμα. (Δες εδώ το άλμπουμ του γάμου)

Το TLIFE και ο φωτογράφος Πέτρος Χόντος βρέθηκαν στο νησί από το Σάββατο και σου εξασφάλισαν πλούσιο φωτογραφικό υλικό από το γάμο, το γλέντι, τις βόλτες των επώνυμων καλεσμένων στο νησί και όλα όσα έγιναν στην Κύθνο.

Η Δέσποινα Καμπούρη είχε βρεθεί στο νησί δυο μέρες πριν το γάμο για να ελέγξει όλες τις απαραίτητες λεπτομέρειες, ενώ δεν παρέλειψε να κάνει και τις βουτιές της στα γαλανά νερά. Το ίδιο έκαναν και πολλοί επώνυμοι που βρέθηκαν εκεί για να γιορτάσουν μαζί της. (Δες εδώ τις τελευταίες ετοιμασίες)

Συνδυάζοντας βόλτες στα γραφικά δρομάκια, αλλά και μπάνιο στις καθαρές παραλίες οι επώνυμοι της ελληνικής showbiz απόλαυσαν λίγες μέρες ηρεμίας και χαλάρωσης μακριά από την Αθήνα.
Ανάμεσά τους ήταν η Μαριέττα Χρουσαλά με τον Λέοντα Πατίτσα, που αφού ήπιαν τον καφέ τους στην παραλία και έκανα ένα περίπατο με την μικρή Μάργκω πήγαν για μπάνιο. (Δες εδώ τις βόλτες της Μαριέττας με την κόρη της στην Κύθνο).

Ακόμη, στο νησί βρέθηκε η Ελεονώρα Μελέτη, η Έλλη Κοκκίνου με τον Γιώργο Μπόγρη, η Χριστίνα Κοντοβά, η Όλγα Λαφαζάνη με τον σύζυγό της, η Αννίτα Ναθαναήλ και πολλοί ακόμη.
Ο γάμος του ζευγαριού έγινε το απόγευμα του Σαββάτου. Η νύφη έφθασε στο εκκλησάκι μέσω θαλάσσης, ενώ λίγο νωρίτερα ο Βαγγέλης Ταρασιάδης την περίμενε εκεί, κρατώντας στην αγκαλιά του, την κόρη τους Έλενα. (Δες όλα όσα έγιναν στο γάμο)

Μετά το γάμο, ακολούθησε ένα μεγάλο γλέντι με πυροτεχνήματα, χορό, τραγούδι και πολλές ευχές στους νεόνυμφους.
Όσο για την επόμενη μέρα; Τόσο το ζευγάρι, όσο και οι διάσημοι καλεσμένοι που βρέθηκαν στο γάμο τους, βρέθηκαν στις κοντινές παραλίες και απόλαυσαν τον ήλιο και τη θάλασσα.

Δες φωτογραφίες:

Οι ετοιμασίες της νύφης…

Ο γαμπρός αγκαλιά με την κόρη του

Οι διάσημοι καλεσμένοι

Η άφιξη της νύφης

Οι νεόνυμφοι…

Η Χριστίνα Κοντοβά

Η selfie της Μαριέττας

Αννίτα Ναθαναήλ, Χριστίνα Κοντοβά

Το γαμήλιο party…

Και έζησαν αυτοί καλά…

Διάβασε επίσης:

Read More

And More