Αποστολία Ζώη: Οι τούρτες έκπληξη και τα δώρα που δέχτηκε για τα γενέθλιά της! [pics,vids]

Τα ωραιότερα γενέθλια της ζωής της γιόρτασε φέτος η Αποστολία Ζώη. Η γνωστή τραγουδίστρια που έκλεισε φέτος τα 40 χρόνια της δεν σταμάτησε να δέχεται εκπλήξεις, από τους φίλους και τα αγαπημένα της πρόσωπα.

Η πρώτη έκπληξη ήρθε όταν μπαίνοντας στο καμαρίνι της στις «Νότες» στην Κύπρο όπου εμφανίζεται αντίκρισε χιλιάδες τριαντάφυλλα. Ωστόσο ο αποστολέας θέλησε να μείνει ανώνυμος αφού τα λουλούδια συνοδεύονταν από μία κάρτα που είχε μια τεράστια καρδιά αλλά δεν είχε υπογραφή.

Οι εκπλήξεις συνεχίστηκαν επί σκηνής όταν ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου εμφανίστηκε με τούρτα τραγουδώντας το Happy Birthday με συνοδεία το κοινό που χειροκροτούσε κατενθουσιασμένο.

Αλλά και στην Αθήνα επιστρέφοντας οι φίλοι της είχαν οργανώσει ένα surpise party!

Μετά από όλα αυτά η Αποστολία μοιράστηκε τη χαρά της στο Instagram με το ακόλουθο μήνυμα: «Έχω 2 μέρες που δεν έχω σταματήσει να γιορτάζω και νομίζω θα το υιοθετήσω κάθε χρόνο! Είναι τόσο σημαντική η αγάπη στη ζωή μου και την έχω λάβει στο έπακρο αυτό το διάστημα. Δεν είναι ότι δεν μου την έδιναν και πριν αλλά ήμουν κλειστή. Ανοίγουμε Κυρίες και Κύριοι!».

Και οι εκπλήξεις δεν είχαν τέλος!

Read More

And More