Αποστολία Ζώη - Ράνια Κωστάκη - Γιάννα Τερζή: Οι τρεις κολλητές διασκέδασαν με την ψυχή τους στον Νίκο Βέρτη! [pics]

Αποστολία Ζώη – Ράνια Κωστάκη – Γιάννα Τερζή: Οι τρεις κολλητές διασκέδασαν με την ψυχή τους στον Νίκο Βέρτη! [pics] | tlife.gr

Έξω το έριξαν χθες το βράδυ, η Αποστολία Ζώη, η Γιάννα Τερζή και η Ράνια Κωστάκη. Οι τρεις λαμπερές κυρίες της ελληνικής showbiz είπαν να κάνουν ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις και να βγουν να διασκεδάσουν. Οι δύο τραγουδίστριες και η ραδιοφωνική παραγωγός είναι κολλητές φίλες και στον ελεύθερο χρόνο τους, κάνουν πράγματα που τις ευχαριστούν και περνάνε καλά μαζί.

Ο φωτογραφικός φακός  του TLIFE τις συνέλαβε στο γνωστό νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται ο Νίκος Βέρτης, να διασκεδάζουν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες και να τραγουδούν τις παλιές και καινούριες επιτυχίες του τραγουδιστή. Ο Νίκος είναι ένας από τους πιο ταλαντούχους  τραγουδιστές της χώρας μας και αυτός είναι και ο λόγος που κάθε Σαββατοκύριακο γίνεται το αδιαχώρητο στο συγκεκριμένο μαγαζί.

Η Αποστολία, η Γιάννα και η Ράνια πιο χαμογελαστές και ευδιάθετες από ποτέ έκλεψαν τις εντυπώσεις με τις chic εμφανίσεις τους και τα βλέμματα των θαμώνων ήταν στραμμένα επάνω τους καθ΄όλη την διάρκεια της νύχτας.

Φωτογραφίες: NDP

READ more