Αποστολία Ζώη: Το συγκινητικό μήνυμα για τον πατέρα της!

Αποστολία Ζώη: Το συγκινητικό μήνυμα για τον πατέρα της! | tlife.gr

Ο πατέρας της είναι η μεγάλη της αδυναμία και η Αποστολία Ζώη μιλά πάντα με λόγια αγάπης για εκείνον. Η γνωστή τραγουδίστρια και νικήτρια του Nomads, αφού αφιέρωσε το έπαθλο στον πατέρα της, επέστρεψε στην Ελλάδα και φυσικά βρέθηκε κοντά στον μπαμπά της για να περάσει τις γιορτές.

Με αφορμή, μάλιστα, τη νέα χρονιά, η Αποστολία έκανε τον απολογισμό της και ανέβασε ένα συγκινητικό μήνυμα για τον πατέρα της: “Ευχαριστώ το 2017 που σε κράτησε κοντά μου και μπόρεσα να μάθω ακόμα περισσότερες πολύτιμες ιστορίες σου, ν’ ακούσω τις όμορφες συμβουλές σου, να γελάσω, να θυμηθώ τα παλιά και να μάθω οικογενειακά μυστικά… Αυτό που ζητάω απ’ τον Άγιο Βασίλη για το 2018 είναι να μπορώ να είμαι δίπλα σου, να σ’ αγκαλιάζω, να σε φροντίζω, να σου δίνω δύναμη, να σου ανταποδώσω λίγα από αυτά που έχεις κάνει εσύ για μένα τόσα χρόνια, να στέκομαι περήφανα στο πλάι σου και να βάλουμε στόχο να φτάσουμε χέρι χέρι μέχρι το 2019… Σ’ αγαπώ μπαμπά μου…”

Ευχαριστώ το 2017 που σε κράτησε κοντά μου και μπόρεσα να μάθω ακόμα περισσότερες πολύτιμες ιστορίες σου , ν'ακουσω τις όμορφες συμβουλές σου , να γελάσω , να θυμηθώ τα παλιά και να μάθω οικογενειακά μυστικα ..Αυτό που ζητάω απ'τον Άγιο Βασίλη για το 2018 ειναι να μπορώ να είμαι δίπλα σου ,να σ'αγκαλιαζω ,να σε φροντίζω ,να σου δίνω δύναμη ,να σου ανταποδώσω λίγα από αυτά που έχεις κάνει εσύ για μένα τόσα χρόνια ,να στέκομαι περήφανα στο πλάι σου και να βάλουμε στόχο να φτάσουμε χέρι χέρι μέχρι το 2019.. Σ'αγαπώ μπαμπά μου.. #family

A post shared by Apostolia Zoi Official (@apostoliazoi) on

READ more