Αποστόλης Τότσικας: Η Ρούλα Ρέβη και ο αδελφός του Θανάσης τον απόλαυσαν στο θέατρο – Φωτογραφίες TLIFE

Το πολυβραβευμένο έργο του Τζεφ Μπάρον «Κάθε Πέμπτη κύριε Γκρην» παρουσιάζεται στο Θέατρο ΑΡΓΏ με τους Γιώργο Κωνσταντίνου και Αποστόλη Τότσικα.

Το βράδυ Τρίτης 7 Νοεμβρίου αρκετοί εκπρόσωποι από τον καλλιτεχνικό χώρο, παρακολούθησαν την παράσταση ποζάροντας στη συνέχεια με τους δύο πρωταγωνιστές.

Εκεί και η οικογένεια του, καθώς εκτός από τη σύζυγό του, Ρούλα Ρέβη, στο Θέατρο ΑΡΓΏ βρέθηκε και ο αδελφός του, Θανάσης Τότσικας. 

Αποστόλης Τότσικας – (δεξιά) Θανάσης Τότσικας – Ρούλα Ρέβη

«Κάθε Πέμπτη κύριε Γκρην» – Λίγα λόγια για το θεατρικό έργο

Ένας μοναχικός Νεοϋορκέζος, ο κύριος Γκρην ο οποίος έχει αποτραβηχτεί μετά το θάνατο της γυναίκας του στο διαμέρισμά του στο Μανχάταν δέχεται τις επισκέψεις ενός νεαρού ο οποίος εργάζεται σε μια μεγάλη πολυεθνική εταιρεία. Η σχέση αυτή θα αλλάξει για πάντα και τους δύο. Θα σύρει τον καθένα έξω από τη ζώνη ασφαλείας του, θα απειλήσει τις επιφανειακές τους βεβαιότητες, θα απαλύνει τα αγκάθια τους.

Οι δύο αυτοί τόσο γνώριμοι σε όλους μας χαρακτήρες ο ηλικιωμένος Γκρην και ο νεαρός Ρος που τους έφερε κοντά ένα επιπόλαιο ατύχημα, θα διανύσουν όλη την ανθρώπινη διαδρομή από το ξεκαρδιστικό γέλιο ως τα πιο λυτρωτικά δάκρυα συγκίνησης. Μαζί θα καταργήσουν την απόσταση που τους χωρίζει και θα γίνουν – με έναν τρόπο βαθύ και αμετάκλητο – συγγενείς.

Ένας θεατρικό έργο – ύμνος στη διαφορετικότητα που έχει παιχτεί σε περισσότερες από 50 χώρες, αποσπώντας πολλαπλά θεατρικά βραβεία. Μια σύγχρονη ιστορία που προτείνει την ανθρώπινη τρυφερότητα ως βασικό όπλο αντίστασης στις θηριωδίες του παρελθόντος αλλά και τις αγκυλώσεις του παρόντος.

Δυο μοναξιές που συναντιούνται για να βγουν μαζί έξω από το καβούκι, προς το φως.

Τάσσος Γιαννόπουλος – Αποστόλης Τότσικας – Έμιλυ Κολιανδρή

Αλέκος Συσσυβίτης – Γιώργος Αρμένης – Λουκία Παπαδάκη

Ο Σπύρος Πούλης με την κόρη του

Νίκη Παλληκαράκη – Μάρω Κοντού

Μέμος Μπεγνής – Γιώργος Κωνσταντίνου – Μάρω Κοντού – Αποστόλης Τότσικας – Νίκη Παλληκαράκη – Τάσος Γιαννόπουλος

Βίβιαν Δράκου – Θανάσης Πατριαρχέας

 

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος/ TLIFE

Read More

And More