Αποστόλης Τότσικας – Ρούλα Ρέβη: Αυτή είναι η νέα καθημερινότητα στην καραντίνα! [pics]

Στη νέα τάξη πραγμάτων έχουν πια προσαρμοστεί όλοι ενόψει κορονοϊού. Η καραντίνα συνεχίζεται στην Ελλάδα και οι γονείς με τα παιδιά τους μένουν στο σπίτι αναζητώντας δημιουργικές δραστηριότητες για να περάσουν όμορφα το χρόνο τους. Έτσι, συμβαίνει και στην περίπτωση της Ρούλας Ρέβη και του Αποστόλη Τότσικα.

Το ζευγάρι περνά πια πολλές ώρες στο σπίτι με τα δίδυμα Μιχαήλ Άγγελο και Ειρήνη Χρυσή στο σπίτι και προσπαθεί να τα απασχολεί με όμορφες και κυρίως καλλιτεχνικές δραστηριότητες. Βλέπεις, τόσο ο ταλαντούχος ηθοποιός, όσο και η διάσημη φωτογράφος αγαπούν τις Τέχνες και έχουν περάσει αυτήν την αγάπη και στα παιδιά τους.

Τα δίδυμα, μάλιστα, εδώ και ένα περίπου μήνα –που σταμάτησε το σχολείο- είναι κυριολεκτικά κλεισμένα μέσα. Όλη η οικογένεια είχε βγει όλες κι όλες δυο φορές για μια βόλτα με το αυτοκίνητο και αυτές τις μέρες εκμεταλλεύτηκε τον καλό καιρό για 15 λεπτά περπάτημα κοντά στο σπίτι (δες εδώ).

Οι υπόλοιπες ώρες, όμως, είναι αφιερωμένες στο παιχνίδι στο σπίτι. Το οποίο και περιλαμβάνει: ζωγραφική, διάβασμα, κρυφτό, λίγο κυνηγητό, χορό, αλλά και νέα ομαδικά παιχνίδια, έμπνευση των διάσημων γονιών τους.

Η Ρούλα Ρέβη, μάλιστα, θέλοντας να μας δώσει μια γεύση από το πώς βιώνουν την καραντίνα ανέβασε μια σειρά από καλλιτεχνικά καρέ στο Instagram.

Και φυσικά το παιχνίδι δεν έχει τέλος!

Read More

And More