Αποστόλης Τότσικας – Ρούλα Ρέβη: Φωτογραφίες από τις διακοπές με τα δίδυμα στο εξοχικό τους στην Τήνο

Στην Τήνο βρίσκονται για άλλο ένα καλοκαίρι, η Ρούλα Ρέβη και ο Αποστόλης Τότσικας με τα δίδυμα παιδιά τους.

Η οικογένεια διατηρεί εξοχικό σπίτι στο νησί, όπου και φροντίζει να περνά το μεγαλύτερο μέρος του καλοκαιριού, όπως αποκαλύπτει και η γνωστή φωτογράφος μέσα από τις αναρτήσεις της στα social media.

Σε παλαιότερή της ανάρτηση, η γνωστή φωτογράφος, είχε απαντήσει για τα δημοσιεύματα που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο σχετικά με το… πολυτελή εξοχικό τους.

«Έχουμε ένα μικρό σπίτι 55 τμ δεν έχουμε βίλα, το απόκτησε ο  Αποστόλης με τα πρώτα του χρήματα που αποφάσισε να τα επενδύσει σε αναμνήσεις για τους δ ο μας και αργότερα για τα παιδιά μας!

Ξυπνάμε κάθε μέρα μέσα στις ελιές έχουμε υπέροχες αυλές και κάθε χρόνο αν μας μείνει και κανένα ευρώ φτιάχνουμε και από κάτι! Αυτή είναι η πραγματικότητα , αυτοί είμαστε και εμείς! Το απολαμβάνουμε με τα παιδιά μας με αέρα, με άπνοια με τη θάλασσα να την ακούμε μέσα στα αυτιά μας κάθε νύχτα!

Όποτε όταν διαβάζετε για τα παραμυθένια σπίτια των άλλων μην πιστεύετε πάντα πως είναι τεράστια και πολυτελή ! Το δικό μας σπίτι μια θάλασσα από αγάπη», είχε απαντήσει η Ρούλα Ρέβη.

Τις τελευταίες ημέρες, η γνωστή φωτογράφος έχει αναρτήσει στο instagram μια σειρά από φωτογραφίες των διακοπών της. Η ίδια εξάλλου λατρεύει να κεντρίζει με το φωτογραφικό της φακό τα πρόσωπα της οικογένειάς της και τις καθημερινές τους στιγμές.

 

Φωτογραφίες: instagram

 

Read More

And More