Αποστόλης Τότσικας - Ρούλα Ρέβη: Ο ερχομός των παιδιών τους ένωσε περισσότερο!

Αποστόλης Τότσικας – Ρούλα Ρέβη: Ο ερχομός των παιδιών τους ένωσε περισσότερο! | tlife.gr

Είναι στα καλύτερά τους και δεν το κρύβουν ο Αποστόλης Τότσικας και η Ρούλα Ρέβη ζουν το δικό τους fairytale έχοντας τα δίδυμα στο σπίτι να ανατρέπουν τις ισορροπίες τους. Κάτι που τους αρέσει όμως, πολύ και τους γεμίζει χαρά…

Μιλώντας στο περιοδικό People και τον Μαρίνο Βυθούλκα, ο Αποστόλης Τότσικας, αποκαλύπτει πως τα δίδυμα τους ένωσαν πιο πολύ.

«Από τότε που έγινα πατέρας, αυξήθηκε το ένστικτο της προστατευτικότητας απέναντι στα παιδιά μου και γενικότερα στην οικογένειά μου. Εξαιτίας των επαγγελματικών μου υποχρεώσεων λείπω αρκετά από το σπίτι, αλλά φροντίζω να αναπληρώνω το κενό και να μετέχω ενεργά στο μεγάλωμά τους», αναφέρει χαρακτηριστικά ο ηθοποιός.

Η σχέση του Αποστόλη με την Ρούλα Ρέβη ξεκίνησε πριν από περίπου δέκα χρόνια. Εκείνος τότε ήταν ένας νέος και πολλά υποσχόμενος ηθοποιός, ενώ η Ρούλα μια από τις καλύτερες φωτογράφους σε περιοδικά μόδας. Η γνωριμία τους έγινε σε ένα φωτογραφικό στούντιο και ξεκίνησε με ένα mini καβγά, καθώς ο Αποστόλης είχε αργήσει στο όρντινο της φωτογράφισης, με την Ρούλα να τον επιπλήττει, λέγοντάς του «Ποιος νομίζεις πως είσαι και αργείς;». Αυτό το καβγαδάκι έμελλε να είναι η αρχή μιας παθιασμένης σχέσης. Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 2014 στην Αμερική και ένα χρόνο αργότερα ήρθαν στην ζωή τα δίδυμα παιδιά τους.


«Ο ερχομός των παιδιών μας ένωσε περισσότερο», ομολογεί, ενώ παράλληλα εξηγεί πως η απόφασή τους να γίνουν γονείς ήταν απόλυτα συνειδητή και από τις δυο πλευρές. «Τα παιδιά μου άρεσαν πάντα. Από μικρό παιδί με θυμάμαι να έχω μια τρυφερή σχέση μαζί τους». Ο Αποστόλης μεγάλωσε σε μια δεμένη οικογένεια. Ο πατέρας του, Γιάννης Τότσικας, είναι γνωστός ηθοποιός του ελληνικούς θεάτρου και κινηματογράφου, ενώ ο αδελφός του, Θανάσης, είναι σκηνοθέτης. «Με τον αδελφό μου είχαμε πάντα μια ιδιαίτερη επικοινωνία. Μας άρεσαν τα ίδια πράγματα. Μιας και μιλάμε για την παιδική μου ηλικία, θέλω να σου πω πως από πολύ μικρός είχα συνειδητοποιήσει πως θέλω να γίνω ηθοποιός, κάτι που δεν είχα πει ποτέ στους δικούς μου. Η πρώτη φορά που τους το ανακοίνωσα ήταν στην τρίτη Λυκείου».

Όντας μεγαλωμένος σε μια αγαπημένη και δεμένη οικογένεια, ο Αποστόλης υιοθέτησε πολλά από τα όμορφα στοιχεία της, στην οικογένεια που μετέπειτα δημιούργησε ο ίδιος με τη Ρούλα. «Ο πατέρας μου είναι ένας άγιος άνθρωπος. Πάντα ήταν καλός, σωστός και δίκαιος. Μας έμαθε να έχουμε μέτρο και η καλοσύνη του, πέρασε και σε μένα. Προσπαθώ να βρίσκομαι πάντα κοντά στα παιδιά μου, να έχουν ένα ερέθισμα όσο πιο σωστό γίνεται. Αυτό στο οποίο αποσκοπώ είναι να τα μεγαλώσω με αγάπη, φροντίδα, ώστε στο μέλλον να είναι αυτόφωτες προσωπικότητες και όχι η προέκταση του εαυτού μου. Πλέον τα παιδιά είναι περισσότερο ανεξάρτητα σε σχέση με τις παλιότερες γενιές. Τα ερεθίσματα που παίρνουν είναι άπειρα και είναι πανέξυπνα. Ψάχνονται περισσότερο και δεν ενθουσιάζονται με το παραμικρό», λέει.

…best mornings of my life

A photo posted by rrevi (@rrevi) on


Σε λίγες μέρες τα δίδυμα του Αποστόλη και της Ρούλας πρόκειται να γίνουν οκτώ μηνών. Είναι δυο τρισχαριτωμένα παιδάκια που απ ότι μου λέει ο Αποστόλης τα χαρακτηρίζει μια ηρεμία ασυνήθιστα για την ηλικία του. «Είναι πολύ ήσυχα παιδάκια. Έχουν ένα πολύ γλυκό δέσιμο μεταξύ τους».

Διάβασε περισσότερα στο People που κυκλοφορεί!

READ more