Αποστόλης Τότσικας – Ρούλα Ρέβη: Οικογενειακή απόδραση στην Τήνο! [pics]

Η Ρούλα Ρέβη και ο Αποστόλης Τότσικας αποτελούν ένα από τα πιο ερωτευμένα και αγαπημένα ζευγάρια της εγχώριας showbiz που όμως προτιμούν να κρατούν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Παρά τις πολλές επαγγελματικές υποχρεώσεις τους, τόσο η γνωστή φωτογράφος όσο και ο ταλαντούχος ηθοποιός δεν παραμελούν στιγμή τα παιδιά τους, Ειρήνη και Άγγελο, τα οποία είναι σήμερα 3,5 ετών.

Η οικογένεια Τότσικα έχει αδυναμία στο Κυκλαδίτικο νησί της Τήνου και αυτός είναι και ο λόγος που διατηρεί εκεί εξοχική κατοικία. Όταν ο καιρός είναι καλός λοιπόν και εκείνοι έχουν ελεύθερο χρόνο, φτιάχνουν βαλίτσες και επισκέπτονται το αγαπημένο τους νησί, αφού αποτελεί τον επίγειο παράδεισό τους. Δεδομένου ότι βρισκόμαστε στα μέσα του Μαΐου, πολλοί είναι οι celebrities που έχουν ήδη ξεκινήσει τις εξορμήσεις.

Το πρωί της Παρασκευής, η Ρούλα μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς φίλους της στο Instagram κάποιες φωτογραφίες από τις βόλτες τους στο νησί. Η ίδια είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media και επικοινωνεί καθημερινά με τους followers της αποκαλύπτοντάς τους διάφορες στιγμές από την προσωπική της αλλά και την επαγγελματική της ζωή.

Δες τις φωτογραφίες:

Οι δυο τους είναι ευτυχισμένοι μαζί!

Read More

And More