Αποστόλης Τότσικας – Ρούλα Ρέβη: Ποιος αγαπημένος τους φίλος τους λείπει;

Το ταξίδι τους πέρσι στο Los Angeles, είναι εκείνο που θα τους μείνει αξέχαστο για μια ζωή, αφού κατά τη διάρκεια του ο Αποστόλης Τότσικας και η Ρούλα Ρέβη επισφράγισαν τον έρωτα τους με έναν ρομαντικό και… “μυστικό” γάμο. Ο ηθοποιός και η φωτογράφος, δεν θα κατάφερναν να πραγματοποιήσουν την ρομαντική τελετή του γάμου τους στο Beverly Hills χωρίς την βοήθεια ενός καλού τους φίλου.

Ο Δημήτρης Γιαννέτος, ήταν εκεί για αυτούς και έγινε ο μάρτυρας του γάμου τους. Εκείνος ήταν που θυμήθηκε σήμερα ένα από τα αστεία στιγμιότυπα που έζησε με τους κουμπάρους του στο Los Angeles και το μοιράστηκε μέσω Instagram για να τους πει πόσο του λείπουν. Η φωτογράφος αναδημοσίευσε την φωτογραφία για να ανταποδώσει τα συναισθήματα στον καλό φίλο του ζευγαριού.


“Μου λείπετε κουμπαράκια” έγραφε μεταξύ άλλων το σχόλιο του Δημήτρη Γιαννέτου, συναίσθημα το οποίο όπως “προδίδει” η αναδημοσίευση της Ρούλας Ρέβη, οι κουμπάροι του, συμμερίζονται απόλυτα!

Εντωμεταξύ, το παντρεμένο ζευγάρι ετοιμάζεται για μία νέα… κουμπαριά! Καθώς θα συμμετέχουν σε ένα νέο Μυστήριο λίγο πριν την πρώτη επέτειο του γάμου του. Ο Αποστόλης Τότσικας και η Ρούλα Ρέβη θα γίνουν νονοί, όπως σου έχουμε ήδη γράψει, τον ερχόμενο Ιούνιο στη Σαντορίνη.

Read More

And More