Απόστολος Γκλέτσος: “Είμαι επιφυλακτικός με τον Ντόναλντ Τραμπ!”

Ο Απόστολος Γκλέτσος δεν μασά τα λόγια του για μια ακόμη φορά το απέδειξε. Ο δήμαρχος Στυλίδας βρέθηκε στην εκπομπή του Θέμου Αναστασιάδη Όλα ξεκόλλα’ και μίλησε για την εκλογή του Ντόναλντ Τραμπ (Donald Trump), τον απερχόμενο Μπάρακ Ομπάμα, αλλά και την κόντρα του με τον Κώστα Μπακογιάννη.

“Είμαι επιφυλακτικός με τον Ντόναλντ Τραμπ”, αποκάλυψε χαρακτηριστικά ο Απόστολος Γκλέτσος και συμπλήρωσε:”ξέρει την πιάτσα και γι’ αυτό έχει ευαισθησίες”. Και αναφέρθηκε σε όσες τον κατηγορούν τώρα για σεξουαλική παρενόχληση, λέγοντας: “δεν πιάνεται τώρα αυτό, είναι και λίγο ντροπή αυτό που γίνεται”. Ενώ κάνοντας την σύγκριση με τον Μπαράκ Ομπάμα είπε: “Και ο προηγούμενος που ήταν Δημοκρατικός, αν τα βάλεις κάτω έχει κάνει τους περισσότερους πολέμους και σκότωσε του περισσότερους και το αποτέλεσμα μηδέν”, και συμπλήρωσε: “και ο παππούς μου ήταν καλός αλλά να τα βάλουμε κάτω με αριθμούς γιατί η Αμερική έχει σκοτώσει πολύ κόσμο”.

Αναφερόμενος στη κόντρα του με τον Κώστα Μπακογιάννη είπε ότι “Είναι κάτω από τις περιστάσεις και αυτό φάνηκε στα χιόνια. Δεν είχαν προμηθευτεί αλάτι στην περιφέρεια”, είπε χαρακτηριστικά.

Read More

And More