Απόστολος Τζιτζικώστας: Με την σύζυγό του στη φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου στη Θεσσαλονίκη!

Τα γιορτινά της φόρεσε η συμπρωτεύουσα το Σάββατο και στην πλατεία Αριστοτέλους στήθηκε μεγάλη γιορτή ενόψει των Χριστουγέννων. Ο δήμος Θεσσαλονίκης φωταγώγησε το χριστουγεννιάτικο δέντρο της πόλης σε μια ξεχωριστή εκδήλωση με παρουσιαστή τον Σάκη Τανιμανίδη και την ερμηνεύτρια Άλκηστις Πρωτοψάλτη να τραγουδά τις αγαπημένες της επιτυχίας.

Φυσικά από την εκδήλωση δεν θα μπορούσε να λείψει  και ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας. Έχοντας στο πλευρό του την σύζυγό του (και μητέρα των παιδιών του) Ελεάνα Βλάχου, ο κ. Τζιτζικώστας επισκέφτηκε τα χριστουγεννιάτικα περίπτερα που στήθηκαν στην Αριστοτέλους, αλλά και το χριστουγεννιάτικο bazaar των χωριών SOS!

«Ανάψαμε το χριστουγεννιάτικο δέντρο της Θεσσαλονίκης στην Αριστοτέλους, παρέα με πολλούς φίλους και επισκεφθήκαμε στη ΧΑΝΘ το χριστουγεννιάτικο bazaar του @sosvillagesgr Πλαγιαρίου, μιας δομής που προσφέρει εδώ και δύο 10ετίες σπουδαίο κοινωνικό έργο, βάζοντας πάντα πρώτα το παιδί», έγραψε ο Περιφερειάρχης στο Instagram και ανέβασε φωτογραφίες από την εκδήλωση.

Read More

And More