Αποχαιρέτα την τηλεθέαση που χάνεις! Στα… Τάρταρα της Nielsen ο ελληνικός τελικός της Eurovision.

Αποχαιρέτα την… τηλεθέαση που χάνεις ή που μάλλον έχασες! Η χθεσινή τηλεοπτική βραδιά που έστησε η δημόσια τηλεόραση για την Eurovision του 2017 είναι σίγουρο πως θα μείνει για πάντα χαραγμένη στη μνήμη μας, ως μία βραδιά αποθέωση της μιζέριας, της προχειρότητας και βεβαίως-βεβαίως της… κακογουστιάς. Η τηλεοπτική εικόνα που βγήκε στον αέρα ήταν μακράν η χειρότερη των τελευταίων ετών και… μπράβο τους εκεί στο Ραδιομέγαρο, τα κατάφεραν – έστω και έτσι – να κάνουν την διαφορά.

Ομως, ο φετινός ελληνικός τελικός της Eurvision θα μείνει για πάντα χαραγμένος στο μυαλό μας και για έναν ακόμη λόγο… Για το ιστορικό χαμηλό που σημείωσε σε ότι έχει να κάνει με τις επιδόσεις του στους πίνακες τηλεθέασης της Nielsen, οι οποίες ακόμα δεν έχω καταλήξει αν ήταν για γέλια – λόγω του γελοίου του πράγματος- ή αν ήταν για κλάματα λόγω των ποσοστών τηλεθέασης που κατάφερε να σημειώσει.

Και για του λόγου το αληθές; Η χθεσινή βραδιά σημείωσε μόλις και μετά βίας 6,6% στο σύνολο και μόλις 5,2% στα νεανικά, δυναμικά κοινά!

Μπορούμε και πιο… χαμηλά, πιο χαμηλά, πιο χαμηλά! Και αν εξακολουθούμε να απαξιώνουμε από μόνοι μας ένα λατρεμένο τηλεοπτικό προιόν που πουλάει και από το οποίο μπορούμε να έχουμε και έσοδα (υπάρχουν και χορηγοί, λέω εγώ τώρα…) και τρελά ποσοστά τηλεθέασης, είναι σίγουρο πως μπορούμε και χειρότερα!

Η μοναδική ηλιαχτίδα της χθεσινής ανταριασμένης βραδιάς ήταν η όμορφη και δροσερή σαν δροσοσταλίδα Demy!!!

Read More

And More