Αποχαιρετήσαμε το «Όπα»

Αποχαιρετήσαμε το «Όπα» | tlife.gr

Αυτό ήταν! Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα για τον Γιώργο Αλκαίο και η αντίστροφη μέτρηση άρχισε. Σε 2 εβδομάδες ο γνωστός τραγουδιστής θα βρεθεί στο Όσλο και έχοντας στις βαλίτσες του την σκέψη όλων των Ελλήνων θα φωνάξει δυνατά σε όλη την Ευρώπη «Όπα»…

Ένα μικρό πάρτυ – αποχαιρετισμού διοργανώθηκε χθες το βράδυ για την ελληνική αποστολή. Οι καλεσμένοι ήταν λίγοι, ενώ το παρών δεν έδωσαν άλλοι διάσημοι καλλιτέχνες καθώς λόγω των γεγονότων που συμβαίνουν στην Ελλάδα οι υπεύθυνοι δεν ήθελαν να προκαλέσουν. Μάλιστα, η συγκεκριμένη βραδιά δεν διοργανώθηκε από την ΕΡΤ όπως συνηθιζόταν τα προηγούμενα χρόνια, λόγω της μείωσης του μπάτζετ στα έξοδα της Eurovision.

Με ένα τσούγκρισμα και με την ευχή για «Καλή επιτυχία» αποχαιρετήσαμε χθες το βράδυ τον Γιώργο Αλκαίο. Ύστερα από τις πρόβες που έκανε στα στούντιο της ΕΡΤ οι οποίες διαρκούν μέχρι και 15 ώρες, ο γνωστός τραγουδιστής βρέθηκε σε μαγαζί στο Μοσχάτο, οπού περίπου 300 «φίλοι» του είχαν μαζευτεί για να τον αποχαιρετήσουν και να του δώσουν δύναμη για την προσπάθεια του στον Πανευρωπαϊκό διαγωνισμό τραγουδιού. Οι πρόβες είναι εξαντλητικές. Ειδικά τώρα που γνωρίζουν πως θα είναι και η σκηνή της Γιουροβίζιον, η οποία παρουσιάστηκε πριν λίγες μέρες, και έτσι τώρα φροντίζουν για όλες τις λεπτομέρειες.

Ο Γιώργος Αλκαίος ευχαρίστησε όλους όσους βρίσκονται στο πλευρό του σε αυτήν την προσπάθεια που κάνει, ενώ μιλώντας στο TL!fe ανέφερε πως το promo tour του δυστυχώς δεν θα ολοκληρωθεί λόγω των θλιβερών γεγονότων. Μάλιστα, ανέφερε πώς νοιώθει μεγάλη ευθύνη για την εικόνα της Ελλάδας, καθώς οι πρώτες ερωτήσεις που του κάνουν οι ξένοι δημοσιογράφοι αφορούν για την οικονομία της χώρας μας.

«Έχουμε συναίσθηση για όλα όσα συμβαίνουν στην Ελλάδα και τα μηνύματα που έχω πάρει από πάρα πολλούς Έλληνες, είναι να παλέψω για την πρωτιά γιατί την χρειαζόμαστε. Μπορεί με αυτόν τον τρόπο να τονώσουμε το ηθικό μας καθώς από εδώ και πέρα θα χρειαστεί μεγάλη υπομονή για όλα όσα έχουμε να αντιμετωπίσουμε σαν χώρα».

Ο Γιώργος Αλκαίος δεν χάλασε χατίρι σε κανέναν. Φωτογραφήθηκε με θαυμαστές, φίλους αλλά και δημοσιογράφους που θα τον ακολουθήσουν στο Όσλο και θα μεταφέρουν όλο το ρεπορτάζ από την προσπάθεια του στο Όσλο και τον διαγωνισμό της Eurovision. «Συνήθως έχω για γούρι ένα μαντήλι, αλλά δεν θα πάρω αυτό μαζί μου. Στις βαλίτσες μου θα έχω κάτι άλλο το οποίο όμως δεν θα σας αποκαλύψω τώρα» δήλωσε.

Αισιόδοξος χωρίς όμως να κρύβει την αγωνία του εμφανίστηκε ο φετινός μας εκπρόσωπος στο αποχαιρετιστήριο πάρτυ που οργάνωσε η ελληνική κοινότητα φίλων της Eurovision. Το ηθικό του είναι ανεβασμένο, όπως… «ανεβασμένος» είναι και στα στοιχήματα της Eurovision, οπού μπορείτε να δείτε εδώ σε ποια θέση τον κατατάσουν. Γιώργο, καλή επιτυχία.

READ more