Αποχώρηση – “βόμβα” από τη δημοφιλή σειρά Grey’s Anatomy!

Μόνο σοκ και λίγη θλίψη μπορεί να προκαλέσει η ξαφνική αποχώρηση του αγαπημένου μας τηλεοπτικού χαρακτήρα Dr Alex Karev από τη δημοφιλή ιατρική σειρά Grey’s Anatomy. Ο Justin Chambers ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από τη σειρά του ABC μετά από 16 σεζόν, κάνοντας μια συγκινητική δήλωση. Το χειρότερο είναι πως σύμφωνα με το Deadline δεν πρόκειται να επιστρέψει καν στα νέα επεισόδια, ενώ το τελευταίο επεισόδιο που έπαιξε, προβλήθηκε στις 14 Νοεμβρίου.

Να θυμίσουμε πως ο Justin Chambers ήταν μέχρι πρότινος ένας από τους τέσσερις ηθοποιούς που παρέμειναν στη σειρά από τον πρώτο κύκλο. Οι υπόλοιποι είτε αποχώρησαν είτε “πέθαναν”, όπως παραδείγματος χάριν ο Dr Sheperd.

“Δεν υπάρχει σωστός χρόνος για να πεις αντίο σε μια σειρά και έναν χαρακτήρα που καθόρισε τόσο πολύ τη ζωή μου τα τελευταία 15 χρόνια. Εδώ και καιρό όμως προσπαθώ να διαφοροποιήσω τους ρόλους μου και τις επιλογές στην καριέρα μου. Καθώς γίνομαι 50 και είμαι ευλογημένος έχοντας μια υποστηρικτική σύζυγο και 5 υπέροχα παιδιά, τώρα είναι η στιγμή. Καθώς φεύγω από το Grey’s Anatomy, θέλω να ευχαριστήσω την οικογένεια του ABC, τη Shonda Rhimes, τα original μέλη του καστ Ellen Pompeo, Chandra Wilson και James Pickens, αλλά και το υπόλοιπο καστ, το παλιό και το νέο και φυσικά τους fans για αυτή την υπέροχη βόλτα”, είπε σε ανακοίνωσή του ο γνωστός ηθοποιός.

https://www.instagram.com/p/Buc4TTyHgRV/

Η ανάρτηση του Justin Chambers

Read More

And More