Αποχώρηση βόμβα από τη νυχτερινή Αθήνα! Τέλος από το Κέντρο Αθηνών ο Νίκος Οικονομόπουλος

Μια αναπάντεχη αποχώρηση που δεν την περίμενε κανείς! Ο Νίκος Οικονομόπουλος, με μια δήλωση που ανάρτησε στον επίσημο λογαριασμό του στο instagram, έκανε γνωστό πως αποχωρεί από το Κέντρο Αθηνών μετά από 3 χρόνια συνεργασίας. Σύμφωνα με πληροφορίες του Τlife ο δημοφιλής τραγουδιστής σταμάτησε ήδη και δεν θα εμφανιστεί ούτε αυτή την Παρασκευή.

Στην ανακοίνωση ο Νίκος Οικονομόπουλος, αναφέρει τα εξής: “Μετά από τρία όμορφα χρόνια στο Κέντρο Αθηνών ήρθε η ώρα να κλείσει ένας κύκλος γεμάτος δυνατές στιγμές. ‘Ενα μεγάλο ευχαριστώ σε όλες και όλους εσάς που περάσατε τα βράδια σας μαζί μας. Επίσης ευχαριστώ τους συναδέλφους μου για την άψογη συνεργασία μας, την ορχήστρα μου και όλους τους συνεργάτες μου στον ήχο τα φώτα, τη σκηνή και το προσωπικό.

https://instagram.com/p/B76OJWaBYjI/

Να σημειώσουμε ότι η αναπάντεχη και ξαφνική αποχώρηση του Νίκου Οικονομόπουλου έγινε τη στιγμή που το πρόγραμμα πήγαινε πολύ καλά και το μαγαζί είχε κόσμο κάθε Παρασκευή και Σάββατο. Οι λόγοι της αποχώρησής του δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστοί. Εικάζεται ότι ίσως προέκυψε κάποια διαφωνία με την διοίκηση του νυχτερινού κέντρου.

Read More

And More