Αποχώρηση – “βόμβα” από τον ΑΝΤ1! Η επίσημη ανακοίνωση και η ανάρτηση στο Instagram

Μετά από τρία χρόνια που εργαζόταν στον όμιλο ANT1, ο Κώστας Τσολάκης αποχωρεί! Ο τηλεοπτικός σταθμός του Αμαρουσίου με επίσημη ανακοίνωση έκανε γνωστό στα μέσα ενημέρωσης πως η συνεργασία του με τον Corporate Communications & PR Director του Ομίλου έλαβε τέλος.

“Ο ΑΝΤ1 λύει με κοινή συναίνεση την συνεργασία του με την Εταιρία Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων Τhe Kompany του κ. Κώστα Τσολάκη. Ευχαριστούμε πολύ, Διεύθυνση Επικοινωνίας & Δημοσίων Σχέσεων”, ανέφερε χαρακτηριστικά η ανακοίνωση.

Λίγες ώρες μετά, ο Κώστας Τσολάκης έστειλε το δικό του μήνυμα στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram για την αποχώρησή του: “Μετά από μια πολύ δημιουργική και γεμάτη από εμπειρίες (2η) περίοδο 3,5 ετών ήρθε η ώρα να χωρίσουν οι δρόμοι μας με τον Όμιλο ΑΝΤΕΝΝΑ. Οκ είναι λίγο περίεργο αλλά κάποια στιγμή στην ζωή πρέπει να επιλέξεις σχέδια και στόχους να βάλεις προτεραιότητες και να υποστηρίξεις με όλες σου τις δυνάμεις τα δικά σου δημιουργήματα. Κλείνω φέτος 24 χρόνια στο χώρο της ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ και ένα από τα σημαντικότερα που έχω καταφέρει σ αυτή τη διαδρομή είναι να δημιουργήσω ένα ξεχωριστό Communications Strategy & PR Agency. Ευτυχώς διάλεξα μια υπέροχη και δημιουργική ομάδα που «έτρεχε» την συγκεκριμένη δραστηριότητα όσο εγώ είχα υπό την ευθύνη μου την επικοινωνία του ΑΝΤ1. Φεύγω αυτή την φορά από τον ΑΝΤ1 πλήρης αισθημάτων,εμπειριών και υπέροχων πραγμάτων που έζησα εκεί μαζί με ανθρώπους που αισθάνθηκα ότι δουλεύουμε πάνω σε ένα κοινό όραμα. Για τα νεότερα που έρχονται και θα είναι εξίσου συναρπαστικά μετά τις διακοπές μας”.

Read More

And More