Απροσδόκητη επιτυχία για το άλμπουμ “Glitter” της Mariah Carey, 17 χρόνια μετά την κυκλοφορία του

Η αυτοανακηρυχθείσα βασίλισσα των Χριστουγέννων, Μαράια Κάρεϊ (Mariah Carey), πήρε ένα απροσδόκητο δώρο από τον Άγιο Βασίλη την περασμένη εβδομάδα, όταν το άλμπουμ της του 2001 “Glitter” ανέβηκε ξαφνικά στο Νο 1 chart του iTunes, χάρη σε μια ώθηση από τους θαυμαστές της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

“Πίσω στα charts! Νόμιζα ότι θα με κατέστρεφε και τώρα εδώ είμαστε, αν και πολλά χρόνια αργότερα” ανέφερε η Μαράια Κάρεϊ στους Άντι Κοέν και Σάντρα Μπερνάρντ κατά τη διάρκεια προώθησης του νέου της άλμπουμ στο SiriusXM, σύμφωνα με το Page Six.

Το “Glitter” ήταν ένα μεγάλο φιάσκο για την τραγουδίστρια όταν κυκλοφόρησε το 2001.

Ήταν το soundtrack για το κινηματογραφικό μιούζικαλ στο οποίο η τραγουδίστρια πρωταγωνίστησε, το όγδοο άλμπουμ της και περιλαμβάνει διασκευές αρκετών γνωστών τραγουδιών.

Από τότε η Κάρεϊ έχει επιστρέψει με πολλά επιτυχημένα άλμπουμ. Η Αμερικανίδα τραγουδίστρια κυκλοφόρησε το 15ο studio άλμπουμ της, “Caution”, την περασμένη Παρασκευή.

Περιμένοντας να κυκλοφορήσει το “Caution” οι αφοσιωμένοι θαυμαστές της (οι Lambily όπως ονομάζονται από τον συνδυασμό λέξεων Lamb και Family) αποφάσισαν να αγοράσουν το soundtrack του “Glitter” για να δώσουν στο άλμπουμ που είχε υποτιμηθεί την απαιτούμενη προσοχή χρησιμοποιώντας το hashtag #JusticeforGlitter (Δικαιοσύνη για το Glitter).

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Read More

And More