Αρετή Κοσμίδου: Τραγούδησε μαζί με τον Πάνο Μουζουράκη στον τελικό του Voice! Βίντεο

Η Αρετή Κοσμίδου ήταν μία από τις εκπλήξεις του τελικού του Voice. H περσινή φιναλίστ επέστρεψε στη σκηνή του talent show του ΑΝΤ1 για να ερμηνεύσει το νέο της τραγούδι με τίτλο “Φτάνει”. Πρόκειται για ένα ντουέτο με τον Πάνο Μουζουράκη το οποίο περιλαμβάνεται στην πρώτη της δισκογραφική δουλειά τίτλο “Distance”.

Η 17χρονη ξεκίνησε να δημιουργεί τα πρώτα κομμάτια το περασμένο καλοκαίρι και μεταξύ Αλεξανδρούπολης, Αθήνας, σχολείου και στούντιο ολοκλήρωσε το πρώτο της άλμπουμ με συνδημιουργό/παραγωγό τον Μανώλη Φάμελλο.

“Ξεκινώντας από τα πρώτα μου βήματα στη μουσική πριν από περίπου 4 χρόνια και φτάνοντας στις εμφανίσεις που έκανα μπροστά σε κοινό τους μήνες που μας πέρασαν, μου φαίνεται πως όλα έγιναν τόσο γρήγορα”, σημειώνει η ίδια για όλα αυτά που έχει ζήσει μέχρι σήμερα.

“Σκοπός μου είναι έστω και ένας άνθρωπος να καταφέρει να ταυτιστεί με μία από τις καταστάσεις που περιγράφουν τα κομμάτια μου, απλώς να ακούσει και να αισθανθεί. Συνεχίζω να ερμηνεύω και να δημιουργώ σε όποια γλώσσα με εκφράζει γιατί νιώθω πολίτης του κόσμου”, προσθέτει.

Λίγο πριν ξεκινήσει τις συναυλίες της ανά την Ελλάδα, η Αρετή εμφανίστηκε έδωσε ένα ξεχωριστό live το βράδυ της Κυριακής. Φυσικά, την συνόδευσε ο Πάνος Μουζουράκης και δυο κούκλες!

Δες το ντουέτο τους στον τελικό του Voice!

Read More

And More