Αρετή Θεοχαρίδη: Η εγκυμονούσα σύζυγος του Σάββα Πούμπουρα μας δείχνει πόσο έχει φουσκώσει η κοιλίτσα της!

Ο Σάββας Πούμπουρας και η Αρετή Θεοχαρίδη πλέουν σε πελάγη ευτυχίας, καθώς σε λίγο καιρό θα γίνουν γονείς για πρώτη φορά. Μετά από επτά χρόνια σχέσης, εκ των οποίων τα δύο είναι παντρεμένοι, το ζευγάρι πρόκειται να δει τη μεγαλύτερή του επιθυμία να εκπληρώνεται.

Η οικογένειά τους θα μεγαλώσει κατά ένα μέλος, αλλά μέχρι στιγμής κανείς δεν γνωρίζει το φύλο του μωρού που περιμένουν. Το σίγουρο είναι πώς το παιδί αυτό θα είναι καρπός ενός μεγάλου και πολύ δυνατού έρωτα, ο οποίος θα ολοκληρωθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Εν αναμονή του πελαργού, λοιπόν, η Αρετή βλέπει καθημερινά την κοιλίτσα της να φουσκώνει. Πλέον, διανύει τον 6ο μήνα της κύησης και η τα σημάδια της εγκυμοσύνης δεν κρύβονται, σε αντίθεση με το πρώτο διάστημα που ήταν δύσκολο να το καταλάβει κανείς.

Το πρωί της Τετάρτης, η ίδια δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια ολόσωμη φωτογραφία της από την παραλία, όπου απόλαυσε το μπάνιο της μαζί με τον άντρα της ζωής της. Στο εν λόγω στιγμιότυπο, η μέλλουσα μανούλα ποζάρει φορώντας το μαγιό της και έχοντας για πρώτη φορά ακάλυπτη την κοιλίτσα της.

Όπως θα διαπιστώσεις, η Αρετή δεν έχει πάρει πολλά κιλά και παραμένει fit ακόμα και σ’ αυτή την περίοδο της ζωής της.

Το ζευγάρι ανυπομονεί για την έλευση του πελαργού και μέχρι τότε απολαμβάνει την καθημερινότητά του.

Read More

And More