Αρετή Θεοχαρίδη: Η σύζυγος του Σάββα Πούμπουρα ποζάρει με μαγιό στον 5ο μήνα της εγκυμοσύνης της!

Ο Σάββας Πούμπουρας και η Αρετή Θεοχαρίδη σε λίγο καιρό θα γίνουν γονείς για πρώτη φορά και πλέουν σε πελάγη ευτυχίας. Μετά από επτά χρόνια σχέσης, εκ των οποίων τα δύο είναι παντρεμένοι, το ζευγάρι πρόκειται να δει τη μεγαλύτερή του επιθυμία να εκπληρώνεται.

Η οικογένειά τους θα μεγαλώσει κατά ένα μέλος, αλλά μέχρι στιγμής κανείς δεν γνωρίζει το φύλο του μωρού που περιμένουν. Το σίγουρο είναι πώς το παιδί αυτό θα είναι καρπός ενός μεγάλου και πολύ δυνατού έρωτα, ο οποίος θα ολοκληρωθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Εν αναμονή του πελαργού, λοιπόν, η Αρετή βλέπει καθημερινά την κοιλίτσα της να φουσκώνει, παρόλο που μέχρι στιγμής είναι δύσκολο να την διακρίνει εύκολα κανείς λόγω τις άψογης σιλουέτας που διαθέτει. Οι αλλαγές στο σώμα της, ωστόσο, έχουν αρχίσει να φαίνονται και όσο περνάει ο καιρός θα είναι ακόμα πιο ευδιάκριτες.

Αυτές τις μέρες, ο Σάββας και η γυναίκα της ζωής του βρίσκονται στην όμορφη Νάξο και απολαμβάνουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές. Μάλιστα, μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό της Αρετής στο Instagram είδαμε τις πρώτες φωτογραφίες από τις ξέγνοιαστες στιγμές που περνούν μαζί με φίλους τους.

Σε μια από αυτές, λοιπόν, απεικονιζόταν η μέλλουσα μανούλα να κάθεται σταυροπόδι στην καρέκλα, φορώντας ένα κοραλί ολόσωμο μαγιό, μέσα από το οποίο ξεπρόβαλε η φουσκωμένη κοιλίτσα της. Με το άψογο στιλ της στην παραλία έκλεψε τις εντυπώσεις, ενώ το χαμόγελο στο πρόσωπό της μαρτυρά πώς είναι στα καλύτερά της.

Ο Σάββας Πούμπουρας και η Αρετή Θεοχαρίδη είναι full in love και αυτό δεν κρύβεται με τίποτα.

Read More

And More