Αργύρης Αγγέλου: Ανακαίνισε μόνος το σπίτι του μέσα σε 10 ημέρες! Το δημόσιο μήνυμα [pic]

Ο Αργύρης Αγγέλου εκμεταλλεύτηκε την περίοδο της καραντίνας και του εγκλεισμού με τον πιο δημιουργικό τρόπο, αφού δεν σταμάτησε να βρίσκεται σε κίνηση και να καταπιάνεται με πολλά και διαφορετικά πράγματα. Ο γνωστός ηθοποιός βρήκε την ευκαιρία να ασχοληθεί με δραστηριότητες που ούτε είχε σκεφτεί να ασχοληθεί ποτέ περνώντας εποικοδομητικά την ώρα του.

Μία από τις αποφάσεις που πήρε, ήταν να κάνει διάφορα μαστορέματα στο σπίτι του και να φτιάξει τον προσωπικό χώρο του όπως ακριβώς τον είχε ονειρευτεί. Έτσι, άφησε τη φαντασία του ελεύθερη, προμηθεύτηκε τα κατάλληλα εργασία και ξεκίνησε τη δουλειά. Το μεσημέρι της Παρασκευής και 10 μέρες μετά την αρχή των εργασιών, ο Αργύρης Αγγέλου μας αποκάλυψε στους διαδικτυακούς φίλους του τι έφτιαξε και έστειλε το δικό του μήνυμα.

“Τέλος εργασιών επιτέλους!! Μετά από 10 μέρες συνεχόμενης δουλειάς, μπορώ να πω πλέον με βεβαιότητα ότι κατάφερα οτιδήποτε έχει να κάνει με: βαψίματα, μερεμέτια, κηπουρικές εργασίες, βεράντες κλπ!! Πράγματα που δεν είχα ξανακάνει ποτέ ! Όρεξη να υπάρχει και ανάγκη για δημιουργία. Οικονομικές λύσεις υπάρχουν άπειρες ! Είναι σπουδαίο να φροντίζουμε το περιβάλλον στο οποίο ζούμε. Να είναι όμορφο, καθαρό Και φυσικά όπως ακριβώς το γουστάρουμε! Και όταν τα κάνεις μόνος σου γίνεται ακόμα πιο όμορφο! Το προτείνω ανεπιφύλακτα!!”, ανέφερε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της ανάρτησής του.

Ο Αργύρης Αγγέλου τα κατάφερε!

Read More

And More