Αργύρης Αγγέλου: Η ενόχλησή του όταν ρωτήθηκε για το Παρά Πέντε – «Το έχουμε πει 100 φορές»

Ο Αργύρης Αγγέλου πρόσφατα παραχώρησε συνέντευξη στον Τάσο Ριζόπουλο και το πρωί της Πέμπτης είδαμε ένα μικρό απόσπασμα μέσα από την εκπομπή Happy Day.

Ο γνωστός ηθοποιός μεταξύ άλλων μίλησε για το πώς είναι να μεγαλώνεις σε πολύτεκνη οικογένεια ενώ αποκάλυψε αν θα δούμε σίκουελ του «Παρά Πέντε».

Τα παιδικά χρόνια ήταν πολύ ωραία, γιατί είμαστε με πολύτεκνη οικογένεια και οι γονείς μας μας αγαπούσαν πολύ, για αυτό και έκαναν πολλά παιδιά. Το σπίτι ήταν πάντα γεμάτο κόσμο, μυρωδιές, φαγητά και ο μπαμπάς έκανε ότι μπορούσε για να μην μας λείψει τίποτα.

Στη συνέχεια ο ηθοποιός ρωτήθηκε για το αν υπάρχουν σκέψεις να γυριστούν νέα επεισόδια για τη σειρά Παρά Πέντε και ενοχλημένος απάντησε: «Το έχουμε πει 100 φορές αυτό. Δεν υπάρχει περίπτωση να γίνει κάτι τέτοιο και δεν έχει νόημα να γίνει. Συγγνώμη που απαντάω έτσι απότομα, αλλά έχω κουραστεί να το απαντάω γιατί δεν έχει αφήσει και κανείς καμία υπόνοια ότι θα συμβεί κάτι τέτοιο. Είναι κρίμα κάποιος που το παρακολουθεί να νομίζει ότι θα συμβεί κάτι τέτοιο».

Read More

And More