Αργύρης Αγγέλου: «Μετά την επιτυχία του “Παρά Πέντε” είχα μείνει με 50 ευρώ»

Ο Αργύρης Αγγέλου βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Στούντιο 4 το μεσημέρι της Τρίτης 5/4.

Ο γνωστός ηθοποιός μεταξύ άλλων μίλησε για την επιτυχία της σειρά Παρά Πέντε, όπου και συμμετείχε ενώ αποκάλυψε πως εκείνη την περίοδο υπήρξαν στιγμές που είχε μείνει μόνο με 50€.

«Μετά την επιτυχία του Παρά Πέντε είχαμε μείνει με 50€ γιατί ότι χρήματα είχα μαζέψει τα έκανα όλα παραγωγή. Ήταν κάποια  χρήματα που είχαμε βγάλει αλλά μία παραγωγή κοστίζει αρκετά χρήματα. Το αγαπούσα πολύ όμως και νομίζω ότι αν είχα πάρα πολλά λεφτά αυτό θα έκανα», είπε αρχικά ο Αργύρης Αγγέλου. 

«Όταν είχα κάνει την επένδυση και περίμενα να αρχίσει να μου αποφέρει αλλά έτρεχε το δάνειο του σπιτιού, έτρεχαν οι λογαριασμοί οπότε ξαφνικά λέω παναγία μου τώρα θα ζητήσω πάλι χρήματα από τη μαμά και τον μπαμπά και τα αδέρφια μου. Με τρόμαξε πάρα πολύ. Ένα βράδυ καθόμουν σπίτι και είχα πάρει κάτι τηλέφωνα που μου χρωστούσαν κάτι χρήματα, δεν έβγαλα άκρη όμως. Εκείνη την στιγμή σκάει μήνυμα στο κινητό μου από την παραγωγή του DWTS και δόξα τω Θεώ πήγαν όλα πολύ καλά», κατέληξε ο Αργύρης Αγγέλου, καλεσμένος στο Στούντιο 4.

Read More

And More