Αργύρης Πανταζάρας: Μιλάει για τη σχέση που έχει σήμερα με την πρώην σύντροφό του, Έλλη Τρίγγου!

Ο Αργύρης Πανταζάρας, ο οποίος φέτος κλέβει τις εντυπώσεις μέσα από τον ρόλο του στην επιτυχημένη σειρά του Open Tv, “Το Κόκκινο Ποτάμι“, παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα Real Life και, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην προσωπική του ζωή, αλλά και στη σχέση του με την Έλλη Τριγγου, με την οποία υπήρξε ζευγάρι.

Ακολουθεί σχετικό απόσπασμα:

Το 2020 θα ανεβάσεις την παράσταση «This is not Romeo and Juliet» με την ομάαδα Momentum και την Έλλη Τρίγγου.

Είναι μια παράσταση επιχορηγούμενη από το Υπουργείο Πολιτισμού και νιώθω μεγάλη τιμή γι΄αυτό. Επιστρέφω ξανά στο θέατρο «Βασιλάκου» με αγάοη και μελέτη πάνω στον Ρωμαίο και την Ιουλιέτα. Δυο αιώνιοι έφηβοι υπό την επήρεια του έρωτα, που ονειρεύονται, δραπετεύουν από τη ζωή και συνομιλούν με τον θάνατο. Θα είναι μια παράσταση για τους ερωτευμένους.

Με την Έλλη Τρίγγου ήσασταν ζευγάρι για τέσσερα χρόνια και μάλιστα είχες κάνει και μνεία στο πρόσωπό της όταν πήρες το βραβείο Χόρν. Είχε γραφτεί ότι έχετε χωρίσει. Είστε και πάλι μαζί;

Τα πράγματα όλα λέγονται τη στιγμή που πρέπει να ειπωθούν Σήμερα δεν υπάρχει κάτι να ειπωθεί. Έχω τοποθετηθεί στο παρελθόν και για τα επαγγελματικά μου και για τα προσωπικά μου. Αυτή την εποχή έχω επικεντρωθεί στα επαγγελματικά μου. Τα προσωπικά μου, που δεν πιστεύω ότι απασχολούν και τόσο τον κόσμο, έχουν ειπωθεί τη σωστή στιγμή, τότε που υπήρχε λόγος. Στη συγκεκριμένη συνθήκη δε μου επιτρέπεται να δηλώνω κάτι για ανθρώπους που τους επηρεάζει και τους αφορά. Πρέπει να ασχοληθούμε με αυτά που γίνονται στη Συρία, να ασχοληθούμε με κάτι πιο βαθύ που αφορά την κοινωνία.

Read More